Driven teknisk regionschef till Menair!

Driven teknisk regionschef till Menair!

Rollen

I rollen som teknisk regionschef kommer du att driva ditt försäljningsarbete genom olika aktiviteter som kundbesök, nätverkande och mässor där du ansvarar för hela försäljningsprocessen, från prospektering till avslut. Du kommer att fortsätta bygga upp försäljningen av Menairs kvalitativa produkter genom att följa upp och bevaka hos befintliga kunder samt besöka konsulter, kommuner och ventilationsentreprenörer. I tjänsten som teknisk regionschef ingår även att ta fram förslag på energibesparingar, kalkyleringar och nykundsbearbetning. Du kommer att ansvara och vara med att bygga upp kontor i Göteborgsområdet med omnejd och rapportera till huvudkontoret i Vellinge i Skåne.

Du erbjuds

Du får chansen att arbeta i en marknadsledande såväl som innovativ organisation inom sitt område med hela 40 år i branschen. Menair är även i framkant vad gäller produkter och tillverkning där du får möjlighet att arbeta nära dina projekt. Du erbjuds en varierande roll med möjlighet att lägga upp din dag efter hur du ser försäljningen främjas bäst och kan välja att utgå från hemmet eller kontor.

Din profil

För att passa i rollen som teknisk regionschef tror vi att du har några års erfarenhet av försäljning inom ventilation och/eller energi samt arbetat mot några av Menairs främsta kundkategorier som exempelvis VVS- konsulter, entreprenörer, fastighetsägare eller kommuner.

Vidare har du följande kvalifikationer:
  • Universitetsexamen eller motsvarande med inriktning värme, kyla, ventilation eller energi
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, meriterande om du kan tyska
  • B- körkort
  • Goda IT- kunskaper
För att lyckas i rollen som teknisk regionschef ser vi en relationsbyggare med karisma som drivs av försäljning och innovativ teknik. Vidare är du självgående, affärsmässig och lyhörd för kundernas behov samt inger ett förtroende hos kunder och har en hög teknisk kompetens inom området. Du är kommunikativ och strävar mot att utöka ditt kontaktnät i alla led.

Intresserad?

Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Calle Odén på 0708-58 23 74.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Calle Odén
Telefon 0708-582374
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en karismatisk person med ett stort driv för affärer? Är du en relationsbyggare med tekniskt intresse? Då är detta möjligheten för dig! Vi söker en teknisk regionschef för Menairs räkning till Göteborg!