Tekniker till Telias butik i Göteborg City

Tekniker till Telias butik i Göteborg City

Vi söker nu en tekniker till vårt fantastiska team i Göteborg City. Jag heter Alexander Kostic och arbetar som Store Leader i Telia butiken i Göteborg City. Är du en service- och teknikintresserad person? Fortsätt läsa!

Din nästa utmaning?

Telia Care & Repair är Sveriges första fristående Apple-auktoriserade servicepartner och ägs av Telia. Det betyder att vi håller en hög kvalité på det arbete vi utför, alltid har kundens bästa framför ögonen och brinner för att skapa kundmöten utöver det extra.

Vi erbjuder dig en möjlighet att få jobba med Apple och Samsung produkter på en auktoriserad verkstad som finns i vår butik. Du kommer att få arbeta med de senaste modellerna och hela tiden få lära dig mer gällande den senaste tekniken. I arbetet som tekniker utgår du alltid efter kunden och deras behov, därför ser vi gärna att du har starkt kundfokus.

För oss är utveckling och förbättring avgörande, så du kommer få alla resurser du behöver för att lyckas i rollen. Du kommer att få en inledande utbildning på 8 veckor. Tjänsten startar med en provanställning på sex månader med syfte till att övergå till en heltidsanställning.

Dina arbetsuppgifter:
 • Du kommer arbeta i vår verkstad som tekniker och hantera ärenden som exempelvis reparation, utbyte av delar och mjukvaruuppdateringar
 • Du kommer möta våra kunder i vår butik och arbetet innebär en del administration
 • Du kommer se till att kunden vid utlämning får den hjälp som behövs för att kunna använda sin utrustning efter servicen
 • Du kommer hjälpa våra kunder vi telefon eller e-post och du bör vara stresstålig och kunna behålla humöret i alla situationer
 • Du kommer ha ett nära samarbete med kollegor för att säkra tillverkarnas krav
Och vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du har ett stort intresse av teknik och människor. Du är nyfiken och tar ägandeskap för att leverera goda resultat och lära dig nya saker. Som person är du noggrann och brinner för att leverera en hög kvalitet i ditt arbete. Du gillar att arbeta med processer och förbättringsarbete. Du är vår röst och ansikte utåt, så du behöver ha en utpräglad känsla för service och teknik. Gymnasieutbildning är ett minimikrav och du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift, både på engelska och svenska, samt ha fyllt 18 år. Du behöver även kunna arbeta varierat under butikernas öppettider.

Din personlighet:
 • Noggrann
 • Pedagogisk och lösningsorienterad
 • Effektiv och flexibel
 • Gillar ett strukturerat arbetssätt
Dina erfarenheter:
 • Gärna tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Gymnasieutbildning
 • Bra kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska
Intresserad?

Vill du bli en del av vårt gäng, sök jobbet! Vill du veta mer, kontakta mig på alexander.kostic@teliacompany.com. alt franz.mork@teliacompany.com

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte på att höra av dig. Sista ansökningsdatum är 12 Augusti 2022.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That's how we make a difference for our customers in the big and in the small. That's how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.