Seniorkonsult Nätverk/Säkerhet

Seniorkonsult Nätverk/Säkerhet

Cygate i Region Väst växer, och vi är nyfikna på dig som har mycket goda kunskaper inom nätverk och/eller säkerhet, samt vilja och engagemang att fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Placeringsort är på något av våra kontor i Göteborg, Halmstad eller Skövde och vi välkomnar sökanden från hela Västra Götaland.

Jag heter Cathrine Ballay och leder en gruppering av konsulter inom nätverk och säkerhet på Cygate i Väst - En del av Telia Company. Vi arbetar med lösningar från Cisco, HPE, Palo Alto, Fortinet, Checkpoint, F5, och Citrix, och hjälper våra kunder med planering, drift och underhåll av deras IT-miljöer.

Med passion för IT
Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. Genom de värdeskapande tjänster som vi kan erbjuda, spelar Cygate en viktig roll i Telias fortsatta strategi med att ta positionen som kundens naturliga digitaliseringspartner.

Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Din nästa utmaning?
Som Seniorkonsult tar du in krav och behov från kundens verksamhet som du omsätter i genomförbara lösningar. Detta innefattar att du tar fram lösningsplaner på övergripande och teknisk nivå, till att du migrerar, implementerar och underhåller lösningar.

I kundprojekten spänner leveransen ofta över flera tjänsteområden, vilket innebär att du kommer arbeta nära andra specialister inom nätverk, säkerhet och Hybrid IT. På så sätt får du bredare kunskaper inom nät- och säkerhetsdrift, Cloud, automation, virtualisering och datacenter.

Din framgång är viktig för oss och som konsult hos oss har du många utvecklingsmöjligheter framför dig inom samma roll. Du kan exempelvis byta mellan olika teknikområden för att bredda din kompetens och vill du certifiera dig så är det något vi stödjer. Du kan även byta roll till Infrastrukturarkitekt om du vill ha en annan typ av utmaning.


Vem är du?

Som person motiveras du av att arbeta nära kunder och kommer särskilt till din rätt när du får utmana med nya tankar och idéer. Du har en förmåga att förstå och omsätta krav från verksamheten som du utvecklar till genomförbara lösningar. Du involverar och håller kunder som kollegor informerade genom att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt, och söker aktivt feedback för att förbättra leveransen. Vi tror att du söker dig till oss för att du vill känna tillhörighet i ett team, och du kompletterar oss med din djupa kunskap inom olika nätverks- och/eller säkerhetslösningar

Din personlighet:
  • Resultat- och målfokuserad, där du strävar efter att göra kunden nöjd
  • Du har ett "vi"-tänk, och vill bidra till ett bra samarbetsklimat
  • Du förhåller dig konstruktiv och entusiastisk även vid misslyckanden, och påverkar din omgivning snarare än att reagera på den.
Dina erfarenheter:
  • Djup kunskap inom LAN, WLAN (routing och switching) och/eller inom lastbalanserare och brandväggar
  • Design av lösningar baserat på ex. Cisco, HPE, Checkpoint, Fortigate, Cisco ASA och F5
  • Certifieringar eller kunskap som motsvarar CCNP
  • Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska.
Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Vill du påbörja en spännande resa hos oss och ha mycket roligt på vägen? Visa intresse och vi tar kontakt med dig. Placeringsort är Göteborg, Halmstad eller Skövde. Om du har frågor, kontakta mig Cathrine på cathrine.ballay@cygate.se eller på LinkedIn. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-05-11.


Välkommen till Telia Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!