Senior Consultant Fortinet till Göteborg

Senior Consultant Fortinet till Göteborg

Telia Cygate i Region Väst växer, och vi är nyfikna på dig som har mycket goda kunskaper inom Fortinet nätverk och/eller säkerhet, samt vilja och engagemang att fortsätta utvecklas tillsammans med oss.

Jag heter Cathrine Ballay och leder en gruppering av konsulter inom nätverk, säkerhet och Hybrid-IT. Vi arbetar med lösningar från Cisco, HPE, Palo Alto, Fortinet, Checkpoint, F5, Citrix och Microsoft. Vi har hög kompetens och certifieringsgrad inom våra olika kompetensområden.


Din nästa utmaning

Du ingår i ett team bestående av specialister inom både IT- och informationssäkerhet som har kompetens inom flera av våra kärnområden. Vi ser det som viktigt att jobba tillsammans då våra tjänster ofta spänner över flera områden ute hos kund, så att vi skapar en bredare förståelse för våra kunders verksamhet.

Du kommer att få arbeta i olika typer av kundprojekt där du vägleder kunden och ger råd avseende investeringar i deras IT-infrastruktur och säkerhet med fokus på Fortninet. Detta innefattar exempelvis att utföra behovsanalyser, ta fram designskisser på hög/låg nivå och hålla i workshops.


Vem är du?

Som person har du en genuin passion för IT och den tekniska utvecklingen, och du är så pass bevandrad på området att du har god förståelse för olika nät- och säkerhetslösningar samt deras användningsområden. För den här rollen tror vi att du har särskilt djup kunskap inom Fortinet och att du vill utveckla denna kunskap vidare med oss. Som person har du lätt för att bygga relationer och känner dig trygg i att ta ägandeskap för ditt arbete och leverans gentemot kund.

Dina erfarenheter:
  • Kännedom om olika nätverks- och säkerhetslösningar samt deras användningsområden
  • Särskilt goda kunskaper inom Fortinet
  • B-körkort
TeliaCygate - Home of Experts
Telia Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och inte minst vår passion till allt som stavas IT förser vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Hos du chansen att hela tiden utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för Leading With Competence. Vi är engagerade och inkluderande i relation till varandra och vi tror på mångfald som en möjlighet.

Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.


Intresserad?

Vill du påbörja en spännande resa hos oss och ha mycket roligt på vägen? Visa intresse och vi tar kontakt med dig. Placeringsort är Göteborg. Om du har frågor, kontakta mig Cathrine på cathrine.ballay@cygate.se eller på LinkedIn. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2022-08-28


Välkommen till Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!