Pre-Sales

Pre-Sales

Mitt namn är Tomas Rehnström och jag ansvarar för ett team som arbetar med Pre-Sale och Lösningsarkitektur på Cygate Region Väst. Arbetar du idag med lösningar inom nätverk och säkerhet, som tekniker, specialist, konsult eller säljare? Letar du en ny utmaning där du får ta ett större tekniskt som kommersiellt ansvar? Nu finns en möjlighet att arbeta som Pre-Sale med fokus på IT-säkerhet.

Med passion för IT
Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. Genom de värdeskapande tjänster som vi kan erbjuda, spelar Cygate en viktig roll i Telias fortsatta strategi med att ta positionen som kundens naturliga digitaliseringspartner.

Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Din nästa utmaning?
Som Pre-Sale bidrar du med din tekniska specialistkunskap runt lösningar inom IT-säkerhet och det värde som de tillför kunden. Du har en drivande roll i kundmöten, där du motiverar till större investeringar i kundens IT-miljö med fokus på långsiktig ROI och verksamhetsnytta.

I din roll driver du vårt affärsområde inom IT-säkerhet framåt genom ett tätt samarbete med ditt team av Solution Architects. Tillsammans stöttar ni säljorganisationen och leverans inom Cygate med lösningsdesign och offertarbete inför upphandling.

Väljer du att arbeta med Pre-Sales hos oss får du en varierande roll som innehåller lika många delar affär som teknik. Du kan förkovra dig inom ett specialistområde (IT-säkerhet), samtidigt som du får förståelse för andra områden och helheten i Cygates affär (där lösningar inom Nätverk, Säkerhet och Hybrid-IT ingår).

Vem är du?
Som person motiveras du av att arbeta nära kunder och kommer särskilt till din rätt när du får utmana med nya tankar och idéer. Du har en förmåga att förstå och omsätta krav från verksamheten som du utvecklar till genomförbara lösningar. Du involverar och håller kunder som kollegor informerade genom att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt, och söker aktivt feedback för att förbättra ditt arbete.

Din personlighet:
  • Genuint intresserad av området IT-säkerhet och hur vi kan förbygga hot och intrång med våra lösningar
  • Du motiveras av att använda din kunskap om området för att adressera kunders behov och utmaningar
  • Får energi av att bygga relationer och skapa förtroende bland kunder och kollegor.
Dina erfarenheter:
  • Teknisk bakgrund inom säkerhet och/eller nätverk från sälj eller serviceorienterad roll
  • Uppvisad förmåga att skapa nya kontakter och bygga förtroende
  • Uppvisad förmåga att självständigt sätta dig in i nya tekniska områden
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.
Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Vill du påbörja en spännande resa hos oss och ha roligt på vägen, sök jobbet! Placeringsort är på Cygates kontor i Göteborg. Om du har några frågor, kontakta mig Tomas Rehnström på 072-5 17 17 70 eller tomas.rehnstrom@cygate.se eller på Linkedin. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-08-09

Välkommen till Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 aug 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!