Konsultchef inom arkitektur och projektledning

Konsultchef inom arkitektur och projektledning

Vi rekryterar en Konsultchef som kommer att utgå från vårt kontor i Göteborg och leda en gruppering av IT-arkitekter och projektledare. Jag heter Patrik Holmqvist och är Regionchef på TeliaCygate för Region Väst. Nu söker jag dig som har arbetat med design/planering av IT-infrastruktur och ledarerfarenhet som vill ta nästa kliv i att utveckla ditt ledarskap.

På Cygate får du chansen att hela tiden utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik förser vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för Leading With Competence.

Din nästa möjlighet!
Som Konsultchef ingår du i regionens ledningsgrupp och har ett nära samarbete med sälj- och konsultchefer i pågående som kommande affärsdialoger med att argumentera varför våra lösningar matchar kundkrav och behov bäst. Tillsammans driver ni också regionala som centrala förbättringsprojekt, som att utveckla våra processer, leveransramverk och standarder samt utveckla och leda vårt regionala strategiarbete inom Hybrid IT/Cloud.

Rollen som Konsultchef:
 • Omvärldsbevakning av ditt verksamhetsområde
 • Rekrytering och kompetensförsörjning inom din enhet
 • Ansvara för prognos och budget
 • Arbeta med konsulternas individuella utvecklingsplaner, säkerställa kompetenshöjande aktiviteter och certifieringar
 • Nätverkande som en del i att skapa värde för din enhet och dina kunder
 • Samarbete regionalt såväl nationellt kring olika centrala initiativ
 • Stötta sälj i kommande som pågående affärsdialoger och upphandlingar
 • Ansvara för utvecklingen av tjänster och lösningar regionalt i samarbete med sälj, konsulter, kunder och partners
Vem är du?
Vi tror att du är en social person som värdesätter att få förtroende och skapa nya relationer både internt som externt. Ditt engagemang, lyhördhet och flexibilitet gör att omgivningen uppfattar dig som en prestigelös kollega som kan göra snabba insatser där det behövs. Du är också kommunikativ och strukturerad, vilket gör dig till en uppskattad samarbetspartner.

Vi tror att du har kunskap och erfarenhet av:
 • Arkitektur eller Service Management inom IT-infrastruktur (cloud, nätverk, säkerhet, servrar, lagring, applikation)
 • Utformning av lösningar som följer överenskomna krav på kostnad, drift och säkerhet
 • Utveckling standarder, leveransramverk och processer
 • Arkitekturdokumentation (HLD, LLD, ritningar och presentationer)
 • Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande
Home of Experts
Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi uppmuntra våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Sedan 2006 är vi också en del av Telia Company och det ger oss en stabil grund att stå på. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att idéerna som bidrar till de mest hållbara lösningarna hittar oss när vi känner oss trygga och har roligt tillsammans. Vi är generösa och inkluderande i relation till varandra och vi ser mångfald som en möjlighet.

Intresserad?
Vill du påbörja en spännande resa hos oss och ha mycket roligt på vägen, sök jobbet! Om du har några frågor, kontakta mig Patrik Holmqvist på patrik.holmqvist@cygate.se

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2022-10-05.

Bakgrundskontroll ingår i våra rekryteringsprocesser.

Välkommen till TeliaCygate - Home of Experts
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!