Frontend utvecklare

Frontend utvecklare

Jag heter Anders Beckman och är Head of Quality Management and Automation inom Telia Infra. Vi stöttar andra team genom styrning av processutveckling och IT-utveckling samt har egna resurser som automatiserar processer. Detta gör vi genom agila utvecklingsteam som utvecklar och förvaltar ett antal olika automationslösningar och applikationer som underlättar andra teams dagliga arbete och ger dem möjlighet att uppfylla utsatta mål. Vi är även stöd för Head of Infras CTO-roll i Sverige genom att koordinera och genomföra aktiviteter för Ledningssystem och ISO-certifiering, Sverigeorganisationens Business Continuity Planning samt stöd i miljöstrategiska frågor.

Jag söker nu frontend utvecklare i Göteborg som kan utveckla lösningar och hjälpa oss att konstant utveckla vår egen verksamhet. Du arbetar tätt tillsammans med de andra i vårt fantastiska utvecklingsteam i Göteborg och i väldigt nära samarbete med slutanvändare för att leverera lämpliga lösningar effektivt och med hög kvalitet.

Rollen innebär att du tillsammans med de andra i teamet utvecklar och förvaltar lösningar som andra team kravställt på. Vi arbetar agilt och tillsammans, både med andra utvecklare, de som ska använda lösningen och andra relevanta personer. Det vi utvecklar kan vara helt eller delvis automatiserade processer men även andra lösningar för att underlätta för slutanvändare.

Är det här du?
Vi tror att du vill arbeta på en flexibel och inkluderande arbetsplats där det finns stora möjligheter till utveckling och egna initiativ. Du är innovativ, lyhörd och har gärna direktkontakt med slutanvändare. Du talar för dina egna idéer och är samtidigt öppen för andras synpunkter och delar med dig av dina egna erfarenheter. Du trivs i en miljö där du kan be om hjälp och hjälper andra vid behov, allt för att vi tillsammans ska skapa värde för våra kunder.

Dina personliga kompetenser:

Resultatorienterad
/kundfokuserad
- fokuserar på att få till rätt lösning för att snabbt skapa värde

Initiativtagare
- självgående, tar egna initiativ för att lösa problem eller initiera nya smartare arbetssätt eller lösa kundbehov.

Serviceminded
- prioriterar våra kunder, tänker proaktivt så att våra kunder inte ska behöva uppleva problem

Team player
- delar med dig av erfarenheter och kunskap och samarbetar för att teamet ska uppnå sina mål

Problemlösare
- analyserar och förutser för att undvika ologiska, olämpliga lösningar, löser problem.

Din erfarenhet:

Vi söker dig med kompetens inom :
  • Erfarenhet i språk: Javascript*, HTML, CSS (SCSS)*, JQuery*, SQL
  • Erfarenhet av ramverk: React*, Redux*, Vuex* Vue*,
  • Erfarenhet av verktyg: Webpack, NodeJS*, Jira, Git
  • Meriterande om du arbetat agilt.
*nödvändig kunskap.

Vi tror att du har cirka 3-7 års yrkeserfarenhet och med anledning av jobbets kontext behöver du vara svensktalande och ha svenskt medborgarskap.

Mer än bara ett jobb!
Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del utav vårt team! Om du vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig på 0705-44 64 54, anders.beckman@teliacompany.com eller Anders Beckman LinkedIn

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2021-03-14.

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is about bringing the world closer through technology. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world's most connected regions. We're empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.