Designer UX/UI

Designer UX/UI

Nu söker vi efter en Designer (UX/UI) som kommer verka inom området E-care & Apps. Om du är en driven person med erfarenhet av webb- och apputveckling som trivs att arbeta strategiskt såväl som praktiskt bör du passa på att söka.

I det dagliga arbetet ansvarar du för att planera och leverera ständiga förbättringar av våra digitala produkter. Du har tillsammans med resten av teamet stora möjligheter att påverka inriktning, utseende och utförande av produkten. Du samarbetar med andra designers, produktägare och intressenter i bolaget för att skapa och förmedla en tydlig förväntansbild. Som designer kommer du ha stort inflytande för hur tjänsterna kommer fungera.

Området E-care & Apps inbegriper apparna och webbportalen Mitt Telia samt självservice och support på siten telia.se. Vår ambition är att ha en tydlig och utarbetad vision och roadmap för området. Därutöver är det värdeskapande leveranser som vi håller högst.

Är det här din nästa möjlighet?
Våra team är tvärfunktionella team av utvecklare och affärskunniga personer som tillsammans utvecklar, analyserar och ständigt förbättrar våra områden. Vi arbetar efter agila principer och uppmuntrar input från alla håll. Vi sätter produkternas och kundernas bästa i första rummet genom att arbeta hypotesdrivet och iterativt. Vi har respekt för varandras specialistområden men strävar efter att arbeta som team och hugger i där det behövs. Utvecklarna i teamet sitter såväl i Sverige som i Lithauen.

Är det här du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av UX/UI arbete av digitala användarupplevelser samt att bedriva utvecklingsarbete kring webbar & Appar.

Alla kan inte vara bra på allt, men du är med stor sannolikhet bra på:
  • Ha förmåga att förklara komplexa saker på ett enkelt sätt
  • Agila arbetssätt
  • Navigera i ett stort bolag, med många intressenter, vars produkter används av många människor
Utöver det hoppas vi att du är en person som...
  • Är snäll och hjälpsam
  • Kommer med mycket idéer och intresserat lyssna på andras
  • Självgående med en stor förmåga att ta egna initiativ
  • Vågar lyfta konstruktiv kritik
Mer än bara ett jobb!
Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del utav vårt team! Om du vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig på quintus.z.lindblom@teliacompany.com.

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2022-10-04.

Bakgrundskontroll ingår i våra rekryteringsprocesser.

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That's how we make a difference for our customers in the big and in the small. That's how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.