Account Manager Software & Cloud

Account Manager Software & Cloud

Mitt namn är Urban Jansson och jag jobbar som Sales Manager med ansvar för våra säljteam på Cygate i region Väst. Cygate befinner sig i en spännande tillväxt- och förändringsfas; med att guida fler av våra kunder till molnet via vår strategi: Journey to the Cloud "JTTC". Vi söker därför en Account Manager inom affärsområdet Software & Cloud som kommer fokusera på att skapa nya affärer, men även växa de kunder vi redan har ett samarbete med.

Med passion för IT
Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och vår passion till allt som stavas IT har du stora möjligheter att utvecklas hos oss. Genom de värdeskapande tjänster som vi kan erbjuda, spelar Cygate en viktig roll i Telias fortsatta strategi med att ta positionen som kundens naturliga digitaliseringspartner.

Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med några av de tyngsta namnen i IT-branschen.

Din nästa utmaning?
I rollen som Account Manager inom Software & Cloud bearbetar och utvecklar du nya som befintliga kunder inom segmenten Private och Public. Till din hjälp har du ett team av Account Managers, en vältrimmad leveransorganisation och kundteam, samt ett av IT-branschens starkaste varumärken. Dessutom stöttar vi dig med anpassade utbildningar för att lyckas i rollen.

Du har en rådgivande roll där du sätter dig in kundens verksamhet och utmaningar för att kunna föra affärsmässiga resonemang gällande framtida investeringar i IT-miljön. Kunderna som är av varierande storlek och segment befinner sig olika långt i sin utveckling, där du som rådgivare skapar förståelse för hur mjukvara, licenser och IT-infrastruktur hänger samman och dess förmåga att bidra till kunders effektivitet och produktivitet.

Vem är du?
Som person är du en skicklig kommunikatör och är trygg i dialogen med olika typer av människor. Du är affärsmässig, självständig, utåtriktad och har en förmåga att få med dig både kunden och den interna organisationen. Du motiveras av att inge förtroende genom att identifiera affärsmöjligheter genom att lyssna till kundernas behov, samtidigt som du kan föra förhandlingar kring affärsmässiga villkor.

Din personlighet
  • Får energi av att bygga relationer och skapa förtroende bland kunder och kollegor.
  • Du tycker om att utvecklas och jobba i en föränderlig värld
  • Du ser samarbete och humor som positivt för resultatet
  • Förmåga att både driva din egen linje och att sätta enhetens/kundens bästa framför ditt eget.
Din erfarenhet
  • Erfarenhet från komplex lösningsförsäljning inom applikation och/eller hybrid IT-infrastruktur
  • Det är ett plus om du har erfarenhet av molnlösningar och säkerhet i hybrida moln, eller från licens- och mjukvaruområdet
  • Uppvisad förmåga att snabbt kunna ta in information och omsätta dessa i kunskaper om nya tjänsteområden
  • Behärskar svenska och engelska väl, i tal och skrift.
Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas inom sälj och teknik. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Om du har några frågor, kontakta mig Urban Jansson via sms på 076-7626729 eller urban.jansson@cygate.se eller på Linkedin. Placeringsort är Göteborg. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-06-15

Välkommen till Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 juni 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!