Kundtjänstmedarbetare till Teleperformance

Kundtjänstmedarbetare till Teleperformance

Kundtjänstmedarbetare till Teleperformance på Kreta

Har din dröm alltid varit att bosätta dig minst 6 månader i ett land med ett klimat som är behagligt året om? Uppfyll din dröm genom att följa med oss till Kreta!

Teleperformance växer och vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss på vårt kontor i Chania, Grekland

Söker du ett långsiktigt äventyr är arbetet på Teleperformance en möjlighet för dig! Ta chansen att arbeta utomlands!

Om tjänsten

Hos oss arbetar du med att ta emot inkommande samtal där du analyserar problem och på ett snabbt, engagerat och pedagogiskt sätt löser kundernas ärenden av såväl enkel som komplicerad karaktär.

I arbetet som kundtjänstmedarbetare för vår välkända svenska teleoperatör kommer dustötta kunder med merförsäljning, fakturafrågor och andra frågeställningar. Vi jobbar även med nyteckning av abonnemang.

Du kommer att ingå i ett dynamiskt och driftigt team som tycker om att ge service och möta kundens behov. Teleperformance arbetar med många kända varumärken och ger våra anställda en fantastisk möjlighet att utvecklas inom både kundvård, merförsäljning och ledarskap.

Vad vi kan erbjuda dig

* Betalt boende under hela anställningsperioden, samt betald flygbiljett till Kreta
  • 14 månaders lön per år (Du läste rätt! 2 extra månadslöner).
  • Du kommer ha en hög provision som baseras på dina prestationer
  • Många interna utvecklingsmöjligheter
  • Nordiskt management
  • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
  • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor!
Hos oss finns många karriärvägar att gå, vi erbjuder exempelvis vårt Nordic Trainee program - JUMP! För att få mer kunskap om våra olika roller samt utveckla dina egenskaper. Kursen förbereder dig för nästa steg i din karriär samt inför din ansökan när nya roller blir tillgängliga att söka.

Vi söker dig som

Brinner för service och framförallt merförsäljning, har glimten i ögat och drivs av utmaningar kommer att trivas hos oss! Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter och har erfarenhet av kundtjänst samt merförsäljning sedan tidigare är detta ett stort plus i kanten.

Du har ett stort intresse för att hjälpa människor och underlätta deras vardag. För att trivas i rollen ser vi att du är serviceminded, professionell, noggrann och säljinriktad. Du har förståelse och kan anpassa dig efter kundens behov samtidigt som du med säkerhet vägleder till en lösning. Du har även en god förmåga att ta ansvar och motiveras av samt är positivt inställd till att söka efter lösningar.

För att trivas på Teleperformance: Du uppskattar att jobba på en energifylld arbetsplats och ser gärna problem som en lärorik erfarenhet. Teleperformance är ett snabbt växande företag där individer som skapar resultat har goda möjligheter till avancemang både i Sverige och internationellt, du motiveras och värderar därför personlig utveckling. Vi söker dig som är trygg i dig själv och inte räds utmaningen att flytta utomlands och arbeta.

I rekryteringsprocessen genomför vi obligatoriska bakgrundskontroller på samtliga kandidater.

VEM KONTAKTAR JAG VID FRÅGOR OM TJÄNSTEN?

Du är du varmt välkommen att höra av dig till våra svensktalande rekryterare vid eventuella frågor och funderingar:

Nadja Soliman: +46722-294339

Email: nadja.soliman@teleperformance.com

Ioanna Grigoriadou:+46761006850

Email: ioanna.grigoriadou@teleperformance.com

Frida Svensson: +4673-2743173

Email: frida.svensson@teleperformance.com

Matilda Malm +46734-198158

Email: matilda.malm@teleperformance.com

Emma Elgström +46730539626

Email: emma.elgstroem@teleperformance.com

Hur söker jag tjänsten

I den här tillsättning samarbetar vi på Teleperformance med Eterni Sweden AB och du söker tjänsten genom att klicka "sök denna tjänst" längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansökningar mailledes kommer inte att behandlas.

Din ansökan kommer att behandlas i såväl Eternis (RecMan) som Teleperformance (Teamtailor) kandidathanteringsbas.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 juni 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.