Sales Manager

Sales Manager

Inom hela Stores pågår ett arbete med att sätta kunder, medarbetare och försäljning i främsta rummet. Stores är och kommer vara en av Telenors absolut viktigaste säljkanal tillsammans med kundservice, externa partners och digitala kanaler.

Som Sales Manager ansvarar du för tre butiker i Göteborg och allt som sker i ditt säljområde, från resultatfokuserad försäljning till starkt fokus på medarbetarnas utveckling och lärande. Vill du vara med på vår utvecklingsresa framåt där vi tillsammans skapar ETT gemensamt stores i världsklass på Telenor, då är det dig vi söker!

Vilka är vi?

Stores i Telenor är en av våra viktigaste säljkanaler som utgör cirka 40 % av all försäljning. Som Sales Manager har du det yttersta ansvaret över tre butiker i Göteborg som du tillsammans med dina medarbetare driver till väl fungerande butiker. Inom en snar framtid kommer vi inom Stores att få än större ansvar för business SME-kunder. Om du brinner för försäljning, har ditt hjärta inom Stores och dessutom motiveras av totalansvaret som ledare söker vi dig.

Till din hjälp kommer du ha en Assistant Sales Manager, som fungerar som ett stöd och samarbetspartner för att stärka ledarskapet som sker nära medarbetarna, med sälj i fokus.

Vad gör en Sales Manager?
  • Du har fullt ansvar för tre butiker, vilket innebär all försäljning, rekrytering, medarbetarutveckling samt att kampanjer och nya produkter förs ut på bästa sätt
  • Du är ansvarig för att butikerna når uppsatta försäljnings- och kundnöjdhetsmål, som vägleder säljare samt Assistant Sales Manager i deras arbete framåt
  • Du kommer ha starkt fokus på att leda medarbetarna i butikerna för att säkerställa att de når sina och butikernas mål, genom exempelvis coaching, medlyssning och uppföljning.
  • Du utvecklar och bygger teamet lokalt i nära samarbete med Learning Lab, Telenor Life och andra ledare inom Stores och Telenor
  • Du leder verksamheten med Telenorhatten på - vilket betyder att du också ser till helheten och skapar bra samarbeten mellan de olika kanalerna - stores, kundservice och digitala säljkanaler
  • Du ansvarar tillsammans med dina kollegor att rutiner och kvalitet följs i enlighet med policys, vad gäller exempelvis inventering, lagerhållning och säkerhet
  • Du utvecklar och skapar kontakter med kollegor inom Stores samtidigt som du säkerställer en gruppdynamik inom din butik som är framgångsrik
  • Du ansvarar för schemaläggning, kostnadsmål, drift och kundklagomål i butiken
  • Du har det totala arbetsmiljöansvaret för ditt säljområde, där du har stöd från kollegorna i skyddskommittén inom Stores.
Passar du ihop med oss?

Vi söker dig som fullkomligt brinner för sälj. Samtidigt stimuleras du av att få bidra med din energi och erfarenhet till dina kollegor. För att trivas med jobbet krävs det att du har en utpräglad ledarprofil med starkt fokus på människor och dess prestationer. Vidare är du en god organisatör med en problemlösningsförmåga och inställning om att allt är möjligt. Du är duktig på att hantera olika typer av personligheter och du är en teamspelare av rang.

Vi söker dig som har fullständig gymnasiebehörighet. Du behärskar engelska såväl i tal som skrift då vårt koncernspråk är engelska och mycket av vårt utbildningsmaterial inom Telenor sker på engelska - både produktmaterial och ledarskapsutbildningar. Du är van att arbeta i våra system och känner dig däri trygg att stötta i introduktion av nya sätt att arbeta på. Vi ser att du har ett genuint intresse när det gäller ledarskap, försäljning och tillväxt såväl mot konsument som mot företag samt till medarbetarnas kompetenstillväxt.

För att trivas med jobbet måste du tycka om att vara nära medarbetarna, bidra i försäljning och vilja vara en del av teamen och medarbetarna.

Placeringsort:
Göteborg

Anställningsform:
Tillsvidare, provanställning 6 månader

Vill du skapa framtiden med oss?
Välkommen att söka tjänsten via länken "Ansök nu". Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 24/3-2019.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Bra att känna till

Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar.

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 mars (1 dag kvar)
Visa var