Butiksmedarbetare

Butiksmedarbetare

Telenor söker medarbetare på heltid till butiken i Nordstan, Göteborg City!

Som butiksmedarbetare på Telenor är du vårt ansikte utåt och vi sätter därför stort värde i att hitta dig som är intresserad, trevlig, kunnig och med glimten i ögat. Du älskar mötet med kunder och är en otroligt bra lyssnare. Du har erfarenhet av att ha arbetat med kundkontakt, till exempel kundservice över telefon eller i butik. Det är ett stort plus om du behärskar grunderna i säljteknik. För oss, liksom för dig, är det en självklarhet att teamkänsla och samarbete är en nyckel till framgång.

Telenor strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för varje kund och göra det komplicerade enkelt i alla lägen. Du är därför bra på att känna av signaler och avläsa kundens behov. Du vågar ta för dig och förklarar på ett inspirerande och medryckande sätt. Vi lägger stor vikt vid att ha representanter av såväl kvinnor som män i våra butiker, i lika stor utsträckning. Med denna jämställdhetsplan tar vi tacksamt emot kvinnliga ansökningar.

Att besöka en av Telenors butiker ska vara en upplevelse i världsklass. Våra kunder bemöts därför av personal med god kunskap om våra produkter och tjänster.

Vi erbjuder dig:
  • När du börjar hos oss får du en flygande start med on-boarding i vår akademi Telenor Next, som följs upp med utbildning och kompetensutveckling
  • Telenor arbetar kontinuerligt för förbättrad mångfald. Det är viktigt för oss att våra medarbetare återspeglar våra kunders mångfald. Därför strävar Telenor efter mångfald bland våra anställda när det gäller exempelvis kön och nationalitet
  • Amazing Retail Network som är ett nätverk för kvinnliga medarbetare i butik
  • Goda förmåner så som friskvårdsbidrag och hälsotester
  • Goda karriärsmöjligheter.
Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du få göra tre tester som fokuserar på din personlighet och dina färdigheter. Syftet med testerna är att vi på ett rättvist och objektivt sätt ska bedöma dina kompetenser i förhållande till tjänsten.

Anställningsform:
Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Placeringsort:
Nordstan, Göteborg City

Ansök:
Sök tjänsten via länken nedan senast den 24/10 2019

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande ledare Hassan Yehya på +46708708086

Bra att känna till:

Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidater för samtliga rekryteringar.

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)