Försäljningsansvarig med erfarenhet av hydraulik, Göteborg

Försäljningsansvarig med erfarenhet av hydraulik, Göteborg

Försäljningsansvarig

mot mobila fordonsapplikationer

Tele Radio utvecklar, tillverkar och marknadsför radiostyrning i huvudsak för industriella kunder. Nu söker de efter en ny försäljningsansvarig för fordons- och hydraulikapplikationer. Är det du?

Arbetsbeskrivning

Som teknisk säljare hos Tele Radio är du ansvarig för hela försäljningsprocessen. Du har kunder inom hela Sverige och säljer främst till både mindre påbyggare och medelstora OEM kunder. Du har ett nära samarbete och driver dina försäljningsprojekt tillsammans med utvecklingsavdelning och andra kollegor i koncernen, men du är ytterst ansvarig från uppstart till avslut.

Som försäljningsansvarg hos Tele Radio är det stort fokus på att driva en relationsbyggande försäljning, agera kvalitétsmässigt mot kunden och kartlägga samt presentera kundanpassade tekniska lösningar. Du kommer även att hålla mindre produktutbildningar ute hos våra kunder.

"Vi har utvecklat industriell radiostyrning i mer än 60 år"

Vi erbjuder

Du kommer in i ett prestigelöst bolag med tydliga uppsatta mål, där du kommer att vara delaktig i bolagets fortsatta expansion. Som ansvarig inom ditt område kommer du att få möjlighet att arbeta med frihet under ansvar, där du självständigt ansvarar för din försäljning. Du kommer tillhandahållas tjänstebil, då arbetet kommer resultera i att besöka många intressanta bolag runt om i Sverige.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående och duktig på att bygga långsiktiga relationer. Du trivs med att både arbeta med kortare försäljningsprojekt likaväl som att bedriva långsiktig teknisk försäljning mot poteniella kunder. Vi söker efter dig som ser möjligheter framför problem, är lösningsorienterad och stimuleras av att arbeta med uppsökande försäljning.

Vi ser även att du har följande:
  • Teknisk förståelse inom el och hydraulik
  • Har dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning inom motsvarande område.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Körkort B.
Kontakt

Urvalet sker löpande och vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning

Tele Radio utvecklar, tillverkar och marknadsför radiostyrning i huvudsak för industriella kunder. Företaget grundades i Lysekil 1955 och har sedan dess utvecklats till en expansiv koncern, Tele Radio Group. Den består av huvudkontoret i Askim strax utanför Göteborg och åtskilliga dotterbolag i Europa, USA samt Asien. Förutom dotterbolagen samarbetar vi med återförsäljare och partners över hela världen.

All forskning och utveckling av våra produkter sker av Tele Radio. Med över 60 års erfarenhet har vi gedigen kunskap och erfarenhet av industriell radiostyrning. Vår mission är att "aldrig säga nej" när det finns möjlighet att tillgodose dina behov, målet är att i samarbete med dig erbjuda rätt radiostyrning för din applikation. Det åstadkommer vi genom att alla medarbetare aktivt tar del i mål och ansvarar för sina arbetsområden.

Sökord: Säljare, Utesäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Distriktsäljare, Regionsäljare, Fältsäljare, Försäljare, Försäljning, teknisk säljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 20 okt (61 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!