Partner Sales Manager - Region Väst

Partner Sales Manager - Region Väst

Längtar du efter att ha ett riktigt roligt och självständigt jobb där du får kombinera försäljning med högklassig partner management? Telavox fortsätter att växa och letar efter en stjärna som kan driva framgången inom indirekt försäljning vidare. Till Region Väst söker vi en Partner Sales Manager som med stark målmedvetenhet kan konsten att balansera resultatinriktad försäljning med lösningsorienterad service - och samtidigt leva efter Telavox kulturella ledord - enkelt, roligt och relevant!

Om jobbet

Ditt ansvar blir att fortsätta etablera och samtidigt vårda Region Västs partnerkanal genom bearbetning av både befintliga och nya konton, där du ansvarar för hela kedjan från attrahering till kontraktering av rätt partners. Genom telefon, mail, och främst personliga möten, hanterar du olika typer av ärenden som rör försäljning och skapar en långsiktig och bra relation med de partners som du ansvarar för. Du agerar coachande och arbetar ständigt proaktivt med att underlätta för våra partners att driva försäljningen av vår produkt.

Du kommer att ingå i Telavox nordiska Partner Sales Managers team, som kännetecknas av stor erfarenhet, hög aktivitetsnivå, och tät sammanhållning. Du utgår ifrån vårt kontor i Göteborg och ditt distrikt omfattar Region Väst.

Din bakgrund

Du har minst 3 års erfarenhet från indirekt försäljning inom telekom- eller IT-branschen och extra värdefullt är kunskap inom växel- och molntjänster. Givetvis gillar du kommunikation, är en god förhandlare, och har en superkraft när det gäller relationsbygge. Din bakgrund och härliga personlighet har genererat ett värdefullt kontaktnät i regionen vilket vi tycker är toppen! Du trivs bäst ute hos - eller på sambesök med - dina partners och har förmågan att planera din tid effektivt för att uppnå dina mål. Att kommunicera på engelska likväl som svenska är inga konstigheter för dig.

Telavox is the place to be!

Telavox är vi ett IT-bolag som utvecklar en världsledande kommunikationsplattform med lösningar för smart och effektiv telefoni, växel, chatt, och mycket mer. Oavsett om det handlar om en entreprenörsdriven startup eller en gigant bland giganter, bidrar Telavox till att göra företag mer öppna, effektiva och tillgängliga. 2003 startade vi i Lund och idag är vi 250 anställda i fem länder.

På Telavox ser vi mångfald bland vår personal som en superkraft och en förutsättning för vår utveckling framåt. Hos oss är alla välkomna oavsett kön, kultur, eller bakgrund, och samtliga behövs för att vi ska kunna fortsätta stötta produkten och organisationen med högkvalitativa upplevelser.

Hos oss är det enkelt att älska sitt arbete, inte bara för att vi säljer en cool och marknadsledande kommunikationstjänst utan kanske främst för att vi har så roligt tillsammans! Vi kan med stolthet säga att vi kommer erbjuda dig:
  • Att vara en del i ett drivet och hjälpsamt team med hög energi
  • Roliga sociala evenemang såsom en årlig kick-off, AWs, familjedagar och aktiviteter med allt från yoga till brädspelskvällar
  • Ett generöst friskvårdsbidrag, gratis sjukvård genom KRY och möjlighet att ägna arbetstid åt CSR-projekt (Telavox betalar!)
  • Flexibel arbetstid
  • En unik produkt på en mogen marknad
  • Att vara en del av en skandinavisk framgångssaga i ett gasellbolag med globala visioner och pågående expansion
  • Grundlön samt resultatbaserad provision
Don't play hard to get!

Vi tillämpar ett löpande urval, så ansök redan idag! Om du har frågor om Telavox eller våra tjänster så hör gärna av dig - vi tycker bara det är kul om du ringer! Du når Rekryteringsansvarig - Hanna Lindkvist på Hanna.Lindkvist@telavox.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juni 2019 (51 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Telavox develops world-leading communications platforms with solutions for smart and efficient telephony, PBX, chat and much more. Regardless of whether it involves an entrepreneur-driven startup or a giant among giants, Telavox contributes to making companies more transparent, efficient and accessible.