Teknologisk Institut söker serviceinriktad Utbildningskoordinator/Ekonomiassistent

Teknologisk Institut söker serviceinriktad Utbildningskoordinator/Ekonomiassistent

Vill du vara en av dem som ansvarar för att våra deltagare på Teknologisk Institut får en bra och högkvalitativ upplevelse och en snyggt paketerad utbildning levererad och har dessutom hög servicekänsla och ekonomiskt sinnelag?
Arbetsbeskrivning

Teknologisk Institut utbildar främst inom teknik, ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer.

I rollen ingår bl. a följande uppgifter:
  • Bokning av lärare och lokaler, extern och intern
  • Beställning och distribution av utbildningsmaterial samt digitalisering av utbildningsmaterial
  • Iordningställande och beställning av transport av intern eller extern övningsutrustning
  • Bokning av studiebesök i anslutning till kursgenomförande
  • Interna och externa kontakter med kursledare/talare, kurscentra och projektledare
  • Rådgivning/hänvisning i samband med kundkontakt
  • Kostnadsuppföljning samt bevakning och kontering av inkommande leverantörsfakturor
  • Ansvara för kund- och leverantörsreskontra
  • Göra avstämningar samt vara behjälplig vid månads- och årsbokslut
Vem är du?
Vi söker dig som har hög servicekänsla, kan arbeta självständigt och fokuserat.
Du är strukturerad och kan effektivt planera för att kunna arbeta med många olika uppgifter samtidigt. Du har goda teoretiska kunskaper inom ekonomi samt några års praktisk erfarenhet av arbete med ekonomi eller flera års relevant arbetslivserfarenhet.

Arbetsplatsbeskrivning
Vi erbjuder dig är en trivsam arbetsplats med glad och energirik miljö. Som Utbildningskoordinator/Ekonomiassistent på Teknologisk Institut får du möjlighet att arbeta på ett spännande företag där man ger medarbetarna stort ansvar och förtroende.

TEKNOLOGISK INSTITUT är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Med hundratals kurser, interaktiv onlineutbildning och konferenser bidrar vi årligen till uppåt 10 000 personers kompetensutveckling. Vi ger dig värdefulla kunskaper och erfarenheter så att du och din organisation tryggt kan möta omvärldens krav på utveckling och förändring. Företaget ägs till 100% av danska Teknologisk Institut som blivit valt till Danmarks populäraste arbetsgivare vid flertalet tillfällen.

Välkommen med din ansökan!
Stämmer detta in på dig? Skicka in din ansökan idag eller senast den 31 december 2019. Vänligen inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta
Camilla Parkler 0765-275533 eller Birgitta Olausson Korpi 0765-275551.

Anställningsvillkor: Heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Mer info
Kontaktperson Lene Rygaard Rønnebech
Telefon 004572202224
Email Mejla Lene Rygaard Rønnebech
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.teknologiskinstitut.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Teknologisk Institut Sverige ägs till 100 % av danska Teknologisk Institut som blivit valt till Danmarks bästa utbildningsföretag vid flertalet tillfällen. Vi utbildar främst inom teknik och ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer. Vi tror på en arbetsplats som är utvecklande och utmanande samtidigt som den är en stark social plattform. Vi arbetar för att etablera det största och bästa utbildningsföretaget på marknaden och strävar samtidigt efter att erbjuda våra anställda en bra arbetsplats där vi har kul. Vi vill ge våra anställda chansen att få utvecklas till experter inom sitt område och på sikt bidra till en framgångsrik karriär.