TeHo Redovisning AB söker Redovisningskonsult

TeHo Redovisning AB söker Redovisningskonsult

TeHo Redovisning är en liten redovisningsbyrå med tre anställda. Byrån, som startades 2006, har kontor på Stigbergsliden i Göteborg och har ca 120 kunder. Kunderna är små och medelstora företag inom alla branscher. Vi erbjuder våra kunder hjälp med all ekonomi såsom exempelvis bokföring, löner, bokslut, årsredovisningar och deklarationer.

Då en av våra medarbetare inom kort flyttar till Stockholm söker vi nu en ersättare.

Vi söker en noggrann person med erfarenhet av bokföring. Arbetsuppgifterna är framförallt löpande bokföring och bokslut med egna kundkontakter/kundansvar.

Du måste ha arbetslivserfarenhet inom bokföringsområdet och erfarenhet av att jobba i Excel. Har du erfarenhet från en redovisningsbyrå så är detta naturligtvis meriterande. Då vi arbetar med Vismas program är även erfarenhet av dessa meriterande men inget krav.
Tjänsten är på heltid.

Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande men inget krav.

Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan snarast

www.tehoredovisning.se
Mer info
Kontaktperson Ted Holmgren
Email Mejla Ted Holmgren
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tehoredovisning.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeHo Redovisning AB är en mindre redovisningsbyrå placerad på Stigbergsliden i centrala Göteborg. TeHo har sedan starten 2006 varit en fullservicebyrå som erbjudit allt från fakturering, löpande bokföring, reskontrahantering, momsredovisning, löner, bokslut och deklarationer.