2nd line support Nätverkstekniker

2nd line support Nätverkstekniker

Uppdragsbeskrivning

Till vår kund i Göteborg söker vi en erfaren nätverkstekniker för att stötta deras operations avdelning. I rollen ansvarar du för support, felsökning och incidenthantering av kundens nät- och kommunikationstjänster. I rollen som nätverkstekniker inom operations center arbetar du huvudsakligen med förändringar och felavhjälpning på uppdrag av både kunder och interna kundansvariga team.

Följande arbetsområden ingår i tjänsten: routing, switching, brandväggsfiltrering, portautentisering (802.1x), VPN-tunnlar, VPN-klienter, trådlösa nät och WAN-förbindelser (centrala, lokala och geografiskt utplacerade kommunikationsknytpunkter).

Som person är du självgående med god förmåga att hantera både tekniska lösningar och kundrelationer. Du uppskattar struktur, ordning och reda och förstår hur detta är kopplat till en leverans av hög kvalitet. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och god förmåga att hantera tidskritisk felsökning på ett strukturerat sätt.

Kunskapsmässigt bör du ligga på en nivå motsvarande Cisco CCNA och vi ser gärna att du har minst 3 års relevant arbetserfarenhet av arbete på Ciscos plattform. Vi värdesätter erfarenhet av MSP-leverans i större multitenant miljöer, gärna med stöd av managementplattformar så som Cisco Prime Infrastructure och DNA-Center. Erfarenhet av Fortinet, dess managementplattformar, och tillhörande certifieringar är mycket meriterande.

Du har goda kunskaper inom routing, switching och brandväggar samt erfarenhet av flertalet protokoll och standarder så som:
  • TCP/IP
  • IPv6
  • IPSec, DMVPN och FlexVPN
  • 802.1x
  • BGP
  • VXLAN
Information:

Startdatum: Snarast.
Plats: Göteborg alternativt Alingsås.
Längd: 6 månader initialt med mycket goda möjligheter till förlängning för rätt person.
Arbetstid: Heltid, skiftarbete förekommer. Även beredskap kan förekomma på sikt.
Språk: Svenska, Engelska.

Låter det intressant?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via "Skicka ansökan".

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefin Bengtsson
Telefon 072-342 31 73
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 juli 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsultbolag som har varit verksamma inom IT-branschen sedan 2013. Vi är med och levererar en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet.

Tillsammans med våra medarbetare så levererar vi en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.