Projektsäljare till Tarkett Sverige AB, Göteborg

Projektsäljare till Tarkett Sverige AB, Göteborg

Projektsäljare

Göteborg


Vi söker nu en Projektsäljare med ett stort intresse för att göra affärer och känsla för att bygga och stärka relationer med befintliga kunder och föreskrivare/arkitekter.

Din huvuduppgift som Projektsäljare är att presentera och marknadsföra Tarketts produkter och golvlösningar genom att kontinuerligt besöka golventreprenörer, golvåterförsäljare och arkitekter. Distriktet innefattar Göteborg, Bohuslän och trestadsområdet.

Du kommer att ingå i vår säljorganisation med kontor i Göteborg och tillhöra ett säljteam med kunniga och erfarna kollegor.

Din profil

För att lyckas i rollen som Projektsäljare hos oss krävs det att du är en genuin lagspelare där din personlighet är helt avgörande. Du är förtroendeingivande och handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Du har förmåga att bygga starka kundrelationer och vi ser det som meriterande om du har säljerfarenhet mot entreprenörer inom byggsektorn. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera i projekten. Du rapporterar till Team leader Commercial Sales.

Vi söker dig som
  • Tycker om att arbeta i team
  • Har tidigare erfarenhet från fältsäljarbete, där du har planerat och disponerat din egen tid
  • Är van att arbeta i projektform med andra funktioner - både internt och externt
  • Har mycket goda säljkunskaper
Vi erbjuder
  • Ett utmanande arbete i en positiv och dynamisk miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner
  • Marknadsledande produkter
  • En innovativ och mycket bred produktportfölj
  • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär
  • Frihet under ansvar
  • Tjänstebil
Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Daniel Bjerndal på 0720920963. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Tarkett

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv- och väggmaterial för såväl hemmiljö som design- och funktionslösningar för offentlig miljö. Med 36 produktionsenheter och ca 13 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2018 omsatte företaget över 2,8 mrd Euro och varje dag säljs det ca 1,3 miljoner kvm golv till kunder i över 100 länder. I produktportföljen ingår bl.a. trä, plast, laminat, linoleum samt textila golv.

Tarkett arbetar långsiktigt med hållbarhet enligt devisen "Doing Good Together". Sedan 2011 tillämpar företaget principerna för Cradle to Cradle för att skapa golvlösningar som har en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet. En viktig del av arbetet är att verka för utvecklingen av en cirkulär ekonomi. Tarkett är noterat på Euronext i Paris. För mer information, besök tarkett.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, byggsälj, byggsäljare, KAM, key account, account manager, sälj, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare, distriktssäljare,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!