Key Account Manager till Tarkett Sverige AB, Göteborg

Key Account Manager till Tarkett Sverige AB, Göteborg

Key Account Manager
Göteborg


Vi söker nu en driven Key Account Manager med ett stort intresse för att göra affärer och med känsla för att bygga och stärka långsiktiga relationer. I rollen som Key Account Manager kommer du att aktivt bearbeta arkitekter, inredare och konceptutvecklare. Även beslutsfattare hos slutkunder och kravställare inom definierade segment kommer att finnas med bland dina kunder. Du kommer att på ett proaktivt sätt implementera Tarketts golvlösningar och tjänster hos målgruppen samt övriga involverade i stora och små byggprojekt.

Du kommer att ingå i vår säljorganisation med kontor i Göteborg och tillhöra ett team med kunniga och erfarna kollegor.

Din profil
För att lyckas i rollen som Key Account Manager hos oss krävs det att du är en genuin lagspelare där din personlighet är helt avgörande. Du bör ha erfarenhet av försäljning inom byggbranschen mot beslutsfattare på ledningsnivå, samt erfarenhet av bearbetning av föreskrivande arkitekter.

Tjänsten är av internationell karaktär. Många potentiella kunder verkar i andra länder, samt att huvudkontoret ligger i Paris. Därför är viktigt att du behärskar det engelska språket i tal och skrift. Du är också förtroendeingivande, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Du utgår från vårt kontor i Göteborg och rapporterar till Head of Key Account Management.
 • Du brinner för nya affärer och att utveckla starka kundrelationer
 • Du tycker om att arbeta i team
 • Du har mycket goda säljkunskaper
 • Du har erfarenhet av att bearbeta föreskrivande arkitekter, slutkunder och kravställare
 • Du har ett högt självledarskap där du förstår att din personliga insats många gånger är helt avgörande
Vi erbjuder
 • Ett utmanande arbete i en positiv och dynamisk miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner
 • Marknadsledande produkter
 • En innovativ och mycket bred produktportfölj
 • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär, så väl nationell som internationell
 • En roll där du tillåts att fokusera helhjärtat på försäljning i tidiga skeden
 • Frihet under ansvar
 • Tjänstebil
Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Daniel Bjerndal på 0720920963. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Tarkett

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv- och väggmaterial för såväl hemmiljö som design- och funktionslösningar för offentlig miljö. Med 36 produktionsenheter och ca 13 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2018 omsatte företaget över 2,8 mrd Euro och varje dag säljs det ca 1,3 miljoner kvm golv till kunder i över 100 länder. I produktportföljen ingår bl a trä, plast, laminat, linoleum samt textila golv. Tarkett arbetar långsiktigt med hållbarhet enligt devisen "Doing Good Together". Sedan 2011 tillämpar företaget principerna för Cradle to Cradle® för att skapa golvlösningar som har en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet. En viktig del av arbetet är att verka för utvecklingen av en cirkulär ekonomi. Tarkett är noterat på Euronext i Paris. För mer information, besök tarkett.se.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, byggsälj, byggsäljare, KAM, key account, account manager, sälj, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare, distriktssäljare, internationell försäljning, internationell försäljare, internationell säljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!