Senior Inköpare

Senior Inköpare

Om tjänsten

Tanka i Sverige AB söker nu dig som vill vara med i utvecklingen av företaget genom att stärka dess inköpsorganisation som Senior Inköpare. Vi söker dig som vill vara med i utvecklingen av bolaget och positionen som branschens bästa inom bilkompetens. Vi brinner för att förenkla våra kunders bilägande och för att ge en optimal support till våra medlemmar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som senior inköpare är de huvudsakliga arbetsuppgifterna att ansvara för företagets upphandlings- och inköpsprocesser och rutiner som leder till effektiva inköp som gynnar företagets medlemmar. Inköpen gäller i huvudsak produkter relaterade till bilanläggningar och verkstäder.
  • Som senior inköpare har du ansvar för hela inköpsprocessen, du ansvarar för utveckling av inköpsstrategi och upphandlingsprocessen, beställningsprocessen och leverantörsuppföljning
  • Du ansvarar för och driver processutveckling inom inköpsområdet och säkrar att inköpsavdelningen kontinuerligt möter uppsatta mål
  • Du för dialog med våra medlemmar för att säkerställa ett väl fungerande samarbete och att inköpsavdelningen uppfattas som en proaktiv affärspartner som med hög professionalism och affärsmässighet levererar konkret värde till deras verksamheter
  • Du är mån om god affärsetik och du värnar alltid bolagets affärsmässiga intressen och attraktivitet på leverantörsmarknaden.
Vem är du?

Bred erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete är meriterande, även positivt ifall du har erfarenhet av inköp av liknande produkter/varor. Som person är du van att arbeta med många kontaktytor, har stor social närvaro och en positiv attityd. Vidare har du lätt för att anpassa dig till rådande behov och är mycket kvalitetsmedveten. Arbetet är till sin karaktär självständigt vilket ställer stora krav på ansvarstagande och förhandlingsvana.
Akademisk examen eller annan relevant utbildning.
Rollen kräver goda datorkunskaper och goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du rapporterar direkt till VD.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Tanka i Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Svensk Volvo- och Renault-handel. De äger drivmedelskedjan Tanka och automat-tvättkedjan Tvätta. Dessutom samordnar de inköp samt förmedlar inkuransanmälda delar mellan deras medlemsföretag.
Inköpsverksamheten har idag ett 40-tal olika avtal avseende produkter och tjänster som medlemmarna kan ansluta sig till. Omsättningen via dessa avtal är drygt 300Mkr/år.
Tanka finns runtom i landet framför allt hos Volvo- och Renaulthandlare, men även som fristående automatstationer. Totalt har de 162 stationer. Här tankar kunderna snabbt, bekvämt och till ett lågt pris.
Tvätta har 64 anläggningar i Sverige och på många av dessa finns både automat- och JetWash-tvättar. I deras skonsamma tvättanläggningar blir bilarna skinande rena på ett miljövänligt sätt då alla är ISO 14001-certifierade.
Mer info
Kontaktperson Goce Kostovski
Telefon 0704266010
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)