Tamro söker tekniker till Göteborg

Tamro söker tekniker till Göteborg

Har ett intresse för teknik och är du initiativrik? Just nu söker Tamro en tekniker till deras underhållsavdelningen i Göteborg.

Drivs av varierande samhällsviktiga arbetsuppgifter och har du ett tekniskt intresse? Som tekniker hos Tamro AB i Göteborg blir du en del av vårt team där du bland annat kommer få möjligheten att utveckla produktionsanläggningen och delta i projekt tillsammans med engagerade kollegor. Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som medarbetare hos oss på Tamro AB kommer du att få goda möjligheter till professionell och personlig utveckling. Du kommer även att bli en del i att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare apotek, sjukhus, konsumenter patienter samt bidra till att skapa värde för ett helt ekosystem. Du omfattas av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Dina arbetsuppgifter

På Tamro AB har du en viktig roll i vår underhållsavdelning där arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
  • Förebygga och avhjälpa underhållet.
  • Felsöka och reparera produktionsanläggningens maskiner.
  • Samarbeta med dina kollegor.
  • Säkerhetsställa stabil drift av automatiserade anläggning.
  • Delta i projekt och installationsarbeten
Värt att veta

Som tekniker hos oss ingår du i ett härligt team om 8 personer och kommer att arbeta med varierande arbetstider varannan vecka. Schemalagd beredskapstjänstgöring ingår i rollen. Visst arbete kan komma att ske på hög höjd. Tjänsten är en heltidstjänst med placering på Hisings Backa i Göteborg.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen tror vi att du:
  • Har en gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot el eller automation eller/och några års erfarenheter inom området
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Vi söker dig som har en känsla för service och god initiativförmåga eftersom du ofta i din roll kommer att ställas inför nya uppgifter och utmaningar. Vi ser också att du är självständig, kreativ och en god kommunikatör som gillar att dela med dig av dina kunskaper till kollegor. Körkort är ett krav.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Emelie Lämhed
Telefon 0737452223
Email Mejla Emelie Lämhed
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/