Client Manager till TV4, Göteborg

Client Manager till TV4, Göteborg

Vi söker Client Manager till Göteborg!

Vill du ha de bästa inom mediabranschen som kollegor? Vill du jobba med stora kunder och utveckla dem framåt, ha en stor backup från kollegor och samtidigt ha roligt under tiden du jobbar? TV4 har en stadig tillväxt och vill öka takten ytterligare med hjälp av dig - den nya Client Managern!

Att var Client Manager handlar om att se behovet, utveckla affären, vara bra på strategisk kundbearbetning men också om att vara kundens bollplank och rådgivare i hela TV4:s affärserbjudande.

På Kungstorget i Göteborg ligger TV4:s kontor, fyllt med kollegor som har stor kunskap och erfarenhet inom mediabranschen. Här välkomnas din kunskap inom digital marknadsföring och ett upparbetat nätverk bland medie-, digital- och kommunikationsbyråer. Du kommer att ha fullt mandat att pitcha, förhandla, utveckla och forma din kundstock.

Du ansvarar för:
Budget- och kundansvar för större kunder. Ansvar för att driva och utveckla dessa kunders affär, samt säkerställa försäljning av TV4:s alla produkter.
  • Bygga långsiktiga relationer med kontakter hos dina slutkunder
  • Skapa ökad kundnöjdhet och långsiktigt partnerskap
  • Bearbeta och skapa relation till samtliga relevanta partners i slutkundens byrånätverk
  • Aktivitetsansvar genom hela kundresan
  • Behovsanalys, implementering, förhandling och uppföljning av affär
  • Planering för potentiell affärsutveckling
Du är:
Du är väl insatt och bekväm med den digitala medieutvecklingen, både vad gäller marknadsföringsmässiga som tekniska aspekter. För att trivas i din roll är du strukturerad och systematisk i ditt tillvägagångssätt och kan därför prioritera och ta stort ansvar i ditt arbete mot uppsatta affärsmål. Du är en relationsskapande och kommunikativ person som har lätt för att inge förtroende och bidra till kundnöjdhet och förstås en riktigt trevlig kollega.

Du får:
Bli en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner. TV4 är en arbetsplats där du får jobba tillsammans med professionella kollegor med en stor passion för sina arbetsuppgifter. Samtidigt som du är en del av Sveriges största kommersiella mediehus som varje dag bidrar med engagerande nyheter, livesport, storslaget drama och imponerande underhållning till hela svenska folket.

Kontakt
Vill du vara med och utveckla TV4 framåt? Ansök via jerrie.se så snart du kan, annonsen stängs så snart tjänsten är tillsatt. Frågor? Vänd dig gärna till Helene Hagman, 0708-204704, helene.hagman@jerrie.se Linkedin

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TV4 är Nordens största kommersiella tv-bolag. Vi är ledande i utvecklingen av rörlig bild och digitaliseringen av tv-industrin med hjälp av kraften och styrkan i våra varumärken - och hos våra fantastiska medarbetare. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, bjuder vi in hela Sverige till en tv-upplevelse i världsklass. Att ständigt vara relevanta, stå på användarnas sida och att vara en del av Sverige - det är några av våra viktigaste uppgifter.