Regionchef Väst till TRR Trygghetsrådet

Regionchef Väst till TRR Trygghetsrådet

Verksamheten är organiserad i sju regioner med totalt cirka 260 medarbetare på drygt 40 platser i landet. Nu söker vi, på uppdrag av TRR, en Regionchef för Väst som omfattar Göteborg och Halland.

Som Regionchef blir ditt uppdrag att leda och utveckla Region Väst in i en ny, modern och digitaliserad arbetsmarknad. Du har nära kontakt med de högsta beslutsfattarna i regionens största koncerner och företag, både i stora omställningsuppdrag och genom proaktivt samarbete för att ge värde till de medlemsföretag som inte är i omställning.

Andra viktiga områden i de externa kontakterna är att marknadsföra TRR:s verksamhet och sprida kunskap om omställningsavtalet och arbetsmarknaden. Det interna arbetet fokuseras på att leda och utveckla de mycket erfarna rådgivarna samt att vara en aktiv del i TRR:s egen förändringsresa som bland annat innebär digitalisering, proaktivitet, att utveckla erbjudandet samt att tillföra ett affärsmässigt perspektiv i en humanistisk verksamhet.

Du har personalansvar för ca 33 personer, varav fem är placerade i Halmstad. Rapportering sker direkt till VD och du ingår i TRR:s ledningsgrupp där du aktivt bidrar i det övergripande strategiska arbetet med organisationens fortsatta utveckling.

Vi söker dig som har relevant akademisk examen, god omvärldskunskap och stort intresse för samhällsfrågor samt mycket gott nätverk i Göteborgs näringsliv. För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha en affärsmässig bakgrund och gedigen ledarerfarenhet med vana att leda chefer. Vi ser gärna att du har haft fullt resultatansvar och framgångsrikt drivit verksamheter i förändring och omställning. Det är en fördel att ha arbetat i flera organisationer och företagskulturer snarare än många år i samma.

Som person är du målinriktad, strategisk och strukturerad. Som ledare är du engagerad, drivande, lyhörd och prestigelös. På ett kommunikativt och coachande sätt leder du tryggt självständiga medarbetare och specialister som inte behöver detaljstyras. Du är både nyfiken och modig och vågar ifrågasätta och tänka nytt.

Förutom ledarskapet är en av dina starkaste drivkrafter att skapa och behålla långsiktiga kundrelationer. Du kan både öppna dörrar till beslutsfattarna och bekvämt slå dig ner och presentera lösningar för dem.

Känner du igen dig i beskrivningen är du välkommen att ansöka via www.maquire.se senast den 2 maj. Vid frågor kontakta Anna Åkesson, 076 338 87 96 eller Karin Wallin 076 340 14 60 på Maquire.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Maquire Sverige AB
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TRR Trygghetsrådet bidrar till framgångsrik förändring på den privata arbetsmarknaden. Vi stöttar uppsagda tjänstemän, arbetsgivare och fackligt förtroendevalda i samband med omställning. TRR ägs av Svenskt Näringsliv och PTK och är ett resultat av Omställningsavtalet som slöts mellan dessa parter 1974. Cirka 35 000 företag med 950 000 medarbetare är anslutna. TRR har erfarenhet av hur företag kan kommunicera för att nå fram och komma vidare. Målet är att vägen från ett jobb till ett annat ska vara så kort, effektiv och meningsfull som möjligt. Vi drivs av resultat, inte av vinstintresse. Utsett till Årets karriärföretag 2018! Besök gärna www.trr.se för att läsa mer.