Rådgivare till TRR i Göteborg

Rådgivare till TRR i Göteborg

Vi är inne i en spännande förändringsresa och vi längtar efter att få utöka vårt team med ytterligare kollegor. Vill du jobba i en affärsnära roll som verkligen gör skillnad för individer som står inför stora förändringar i livet? Vill du fokusera på coachande samtal, arbetsliv idag och i framtiden samt nätverksbyggande inom näringslivet?

Vi söker dig som har erfarenhet samt motiveras av förändringar och kan vara med som en självklar pusselbit i vår verksamhet.

Kan du kombinera rådgivning med att vårda kundrelationer? Då kan du mycket väl ha klickat in dig på rätt annons.

Vad ska du göra?
Rollen som rådgivare är mångfacetterad med fokus på att stötta uppsagda tjänstemän på väg mot ett nytt jobb samt utveckla och upprätthålla goda relationer med företag och fackliga representanter. Rådgivningen bedrivs både på individ- och gruppnivå. En vanlig dag på jobbet består både av möten med klienter och att facilitera seminarier eller workshops. Du lägger även tid på att utveckla och vårda kundrelationer, t ex genom att coacha chefer i hur man leder medarbetare när verksamheten är i förändring. I rollen som rådgivare bemöter du människor i utveckling och kris dagligen, därför är det viktigt att du har ett genuint intresse för människor och har viljan att aktivt stötta klienterna till ny lösning.

Vem är du?
För att ha rätt förutsättningar att lyckas hos oss tror vi att du har flera års arbetslivserfarenhet, gärna som chef, där du fått hantera personalfrågor i både med- och motgång. Du har i närtid jobbat i en kundnära och affärsinriktad roll där du även har haft budgetansvar. Din bakgrund gör att du fått erfarenhet från olika branscher och typer av verksamheter. Det är starkt meriterande att ha arbetat med organisationsförändringar och individer i omställning.

Du har ett intresse för digitala verktyg och har en vana av att använda sociala medier. Det är en stor fördel om du har kunskap i rekrytering eller erfarenhet av att proaktivt arbeta med individer som pga. hälsoskäl har begränsningar i sitt arbetssökande.

Vi möter även engelsktalande klienter och kunder, vilket ställer krav på att obehindrat kunna genomföra möten och presentationer på engelska.

Som person har du ett eget driv och ett prestigelöst förhållningssätt. Du har förmågan att kommunicera information på ett pedagogiskt vis och tycker om att skapa strukturer och sträva mot ambitiösa mål. Andra uppfattar dig som en jordnära person med förmågan att nå ut till andra och därmed bygga långsiktiga relationer. Du har en hög integritet och ett positivt förhållningssätt till nya idéer och initiativ. För att trivas och göra ett bra jobb hos oss är det också viktigt att du vill vara delaktig och driva förändring.Vilka är vi?
TRR är ett trygghetsråd som bidrar till framgångsrik förändring på den privata arbetsmarknaden. Vi stöttar uppsagda tjänstemän, arbetsgivare och fackligt förtroendevalda och arbetsgivare i samband med omställning. TRR ägs av Svenskt Näringsliv och PTK och vi drivs av resultat, inte av vinstintresse.

Vi öppnar dörrar till framtidens arbetsliv.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jenny-Ann Löfgren på jenny-ann.lofgren@wise.se eller Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se. Under semesterperioden 9/7 - 9/8 har vi inte möjlighet att besvara frågor kring rekryteringen. Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 11 augusti 2020.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 11 aug 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.