Redo för ett awesome jobb?

Redo för ett awesome jobb?

Är du redo att börja ditt vuxna liv? Missförstå oss inte, vi letar inte efter dig som nödvändigtvis är redo för volvo, villa, vovve, utan du som triggas av att ge bra kundservice, som vill utveckla dig tillsammans med andra engagerade kollegor och inte minst; som är redo för en ny och fantastisk vardag!

Med uppdrag i alla storlekar och former kan vi erbjuda ett spännande jobb i en hektisk, kreativ och motiverande miljö. Du kommer att ha nöjet att rekrytera folk från alla hörn och kanter i hela Sverige och hjälpa dem hela vägen i deras fortsatta karriär. Specifikt är ditt jobb att hitta, intervjua och kvalitetssäkra kandidater, samt hålla onboardingprocesser, ansvara för rekrytering till större och mindre uppdrag, personaluppföljning, kunduppföljning, samordning och logistik. *phew*

Normalt händer det mesta från din kontorsyta på Första Långgatan i Göteborg, men vi jobbar i en digital vardag som ger möjlighet till hemmakontor. Vi kan garantera varierade dagar, för hos oss är ingen dag lik den andra. För din bekvämlighet har vi sammanfattat dina arbetsområden med det vi kallar de 3 K:

Kandidater – du hittar, attraherar, kvalitetssäkrar, intervjuar och lär helt enkelt känna ett antal bra kandidater och matchar deras önskemål upp till kundens behov.

Kunder– du lär känna våra kunder, avslöjar deras behov, har dialog med utvalda kontaktpersoner och är leverantör i många spännande branscher.

Kollegor, du kommer att stå sida vid sida med branschens smartaste, mest förtjusande, ärliga och mest ombytliga människor. Människor du kan lära dig av. #skryt

Som person tänker vi oss att du är en tuff person, som känner igen dig i våra värderingar; Modig, självsäker, nyfiken och lite udda.

Dessutom är du;

Framåt – faktiskt så "på" att du nästan aldrig sitter ergonomiskt riktigt i stolen.

Energisk – du slutar inte förrän du har provat alla möjligheter, förrän du har sökt igenom alla hörn och vrår, på jakt efter den perfekta kandidaten.

Strukturerad – du har full överblick över kandidater, kunder och process.

Innovativ, i en bransch som anses traditionell, är vi beroende av dig som vågar vara både kreativ rebell och utmanare.

Digital – du kan bekanta dig med digitala lösningar, se möjligheter inom ny teknik och att använda spännande tekniska lösningar för företagets bästa.

Öppen och nyfiken: du ger av dig själv både professionellt och personligt, och ställer gärna de frågor som andra tycker är besvärliga.

Humor – du har glimten i ögat, en vinkling på världen och älskar att skratta.

Vi är angelägna om att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet, men kanske ännu mer efter att ha lära oss något nytt av dig. Vi är säkra på att du kommer in som en frisk fläkt, med en mängd goda tankar och idéer. Vi har nyligen öppnat upp vårt kontor i Göteborg och du blir vår nr 5 på plats där. Och vi hoppas att det skall trigga dig att få vara med och påverka våran väg framåt och utveckling vidare!

Men varför i hela friden ska du börja jobba med oss? Det finns så många goda skäl. Och nu när Covid 19 har packat ihop kan vi återigen erbjuda kul efter jobb, årliga kickoffs med hela gruppen, sommarfester på takterrassen på kontoret i Oslo, julluncher, pingisturneringar, spelkvällar, gemensamma träningspass, och coola arenor. Vad finns det att inte gilla? #drömscenario Hos oss får du vara "den nya", och vi både hoppas och tror att du kommer att växa med oss. Du kommer att få arbeta med en unik verktygslåda som innehåller en digital och dynamisk rekryteringsprocess och en arbetsmiljö som är upptagen av att alltid slå rekord från igår. Och till sist vill du få en viktig roll i ett team som är engagerande, och vi lovar att ta dig varmt emot.

Urval och intervjuer sker löpande så sluta vela och skicka in din ansökan redan idag, du kommer inte att ångra dig!
Hemsidan är under konstruktion till att bli 100% på svenska.
https://www.toptemp.no/ledig-stilling/?id=4712
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.toptemp.no/ledig-stilling/?id=4712
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp är ett av de större bemannings- och rekryteringsföretagen i skandinavien. Vi kan lova dig häftiga möjligheter och spännande yrken - oavsett om du vill jobba på oljeplattform, i byggbranschen, inom hospitality, bygga ut väg och järnvägsnätet eller att få en chans att få på plats den senaste infrastrukturen i skandinavien.

Undrar du över något med jobbet, eller vill du prata om dina möjligheter på arbetsmarknaden? Kontakta oss via hemsidan!