Praktikplats inom affärs- och marknadsutveckling Keolis Göteborg

Praktikplats inom affärs- och marknadsutveckling Keolis Göteborg

Är du student och har ett intresse av affärs- och marknadsutveckling? Söker du en spännande praktikplats där du får ta ansvar och utvecklas? Keolis är ett franskt bolag som utvecklar kollektivtrafik med den offentliga sektorn som kund. Vi söker dig som är studerande och ute efter en praktikplats där du får kombinera affärs- och marknadsutveckling med strategiskt arbete. Vill du få en bra start på meritförteckningen och samtidigt få inblick i hur vi som internationellt företag arbetar med bland annat analyser, utvärderingar och strategi inom kollektivtrafik är du välkommen till oss.

Om tjänsten
Du kommer att vara placerad i Göteborg på Keolis marknadsavdelningen och ingå i ett av våra dynamiska team. Du tilldelas en personlig handledare som ger dig bästa möjliga coachning under arbetets gång. I uppgifterna ingår bland annat att bistå med utredning och analys på strategisk nivå. Genom din ansvarstagande personlighet och i takt med att du växer in i rollen kommer du successivt att axla mer utvecklande uppgifter. Du kommer att arbeta i olika uppdrag, faser och med olika uppdragslängd. Vi eftersträvar mångfald och tar gärna emot ansökningar från personer med en bred bakgrund och olika och unika erfarenheter.

Det här behöver du ha
Vi söker dig som är akademiker
och med god vana hanterar kalkylprogram och sammanställer läsvänliga rapporter och presentationer. Kanske är du analytiker, statsvetare, ekonom, samhällsplanerare, beteendevetare eller ingenjör men du är intresserad av att arbeta med affärs- och marknadsutveckling i kombination med kollektivtrafik och samhällsnytta för framtidens hållbara mobilitet. Vi tror att du är ambitiös, prestigelös, utvecklingsorienterad och tycker om att jobba självständigt. Du trivs när din förmåga att analysera avtal, marknader, data och statistik uppskattas och kommer till nytta för en större helhet.

Det här får du av oss
Utöver
en givande och utvecklande praktik blir du en kugge för hållbart resande i en spännande stadsutveckling. Du får delta i nätverkande med Västtrafik och resenärer och erbjuds även att delta i bolagets aktiviteter och interna utbildningar som en del av din kompetensutveckling. Vi ersätter dig för resor med Västtrafik. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi är en arbetsplats präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. Vi erbjuder en chans till ett första steg i karriären och att prova på rollen som affärs-, marknadsutvecklare och analytiker inom ramen för en samhällsnyttig verksamhet.

Så här söker du
Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och ett personligt brev där du beskriver vem du är, vilken utbildning och vilken intresseinriktning du har samt varför du söker dig till oss. Sista ansökningsdag är 2019-12-01 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi går igenom ansökningarna och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Sölvi Blöndal, affärsutvecklare, 070-5702005, solvi.blondal@keolis.se eller
Jessica Utbult, marknadsutvecklingschef, 070-7949695, jessica.utbult@keolis.se

Facklig representant
för Unionen är Klas Wallin på telefon 070-6026774
Facklig representant för Akademikerföreningen är Filip Tysk på telefon
072-5011570
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Internship / Praktik
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (40 dagar kvar)