Bussförare Göteborg

Bussförare Göteborg

Till Keolis depåer Hisingen och Partille i Göteborg söker vi bussförare inför hösten och vintern. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten
Som
bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. Till vår depå
Hisingen söker vi dig som vill ha en tillsvidareanställning på heltid, men även dig som endast vill jobba extra. I Partille kan vi erbjuda tillsvidareanställning på 75% och även behovsanställning. Till våren 2020 söker vi även dig som är intresserad av en behovsanställning på vår depå i Angered.

Det här behöver du ha
  • D-körkort
  • Yrkeskompetensbevis
  • Svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet från serviceyrke är meriterande
Det här får du av oss
Hos Keolis får du en omfattande introduktionsutbildning. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester, körtester och intervjuer i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)