Keolis Göteborg erbjuder kostnadsfri bussutbildning

Keolis Göteborg erbjuder kostnadsfri bussutbildning

Nu har du chansen att utan kostnad få D-körkortsutbildning och YKB och därefter anställning på någon av Keolis depåer i Göteborg. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om utbildningen och tjänsten
Keolis kommer under våren 2019 att utbilda blivande bussförare till våra depåer i Mölndal, Partille, Angered och på Hisingen. Vi har flest lediga platser till Hisingen. Är du intresserad av bli bussförare, men saknar rätt behörigheter så är detta en stor möjlighet för dig. Keolis är den största trafikoperatör som kör för Västtrafik i Göteborgs stadstrafik.
  • Vi betalar din D-körkortsutbildning. När du har genomgått och klarat utbildningen blir du anställd av oss.
  • Innan utbildningen påbörjas ska du ha ett färdigt körkortstillstånd som du själv bekostar.
  • Anställningen gäller under förutsättning att du lämnar ett godkänt alkohol- och drogtest som Keolis bekostar.
  • Anställningen gäller på bestämd depå. Vi har flest lediga platser till Hisingen depå.
  • När du har tagit ditt D-körkort och YKB får du en provanställning som bussförare. Därefter är ambitionen att det övergår till tillsvidareanställning.
  • Vi vill att du ska vara anställd hos oss minst 12 månader från första dagen i tjänst.
Det här behöver du ha
  • B-körkort.
  • Du ska vara minst 24 år gammal.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet från serviceyrke är meriterande.
Det här får du av oss
När du har tagit ditt D-körkort blir du anställd och får påbörja en omfattande introduktionsutbildning och linjeutbildning på Keolis. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 2 jan (45 dagar kvar)