Teknisk support till jobb i Göteborg!

Teknisk support till jobb i Göteborg!

Har du ett intresse för service och teknik? Vi söker dig som vill jobba som teknisk support!

Vi ser ett kommande behov inom teknisk support där du kommer bli en viktig tillgång hos våra kunder. Vill du kombinera dina tekniska kunskaper med service? Nu har du chansen att göra det som teknisk support hos våra kunder!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som teknisk support och konsult på TNG IT Digital får du en möjlighet att snabbt bygga nya kontakter och utveckla dina kunskaper inom teknik- och IT-frågor på kort tid. Bra att också veta är att vi är en del av TNG och ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna inom teknisk support kan variera beroende på företag och konsultuppdrag, exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Bistå med teknisk support via skype och telefon
  • Besvara frågor gällande diverse ekonomisystem
  • Systemunderhåll
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer självständigt lösa arbetsuppgifter av varierande karaktär och har därför ett brett ansvar att lösa alla förekommande uppgifter inom teknik och IT. Då arbetsuppgifterna kommer variera beroende på företag och konsultuppdrag ber vi dig att vara noga med att specificera i din ansökan vad som intresserar och motiverar dig i ditt framtida jobb. Vi kommer att höra av oss till dig när vi har ett passande uppdrag utifrån din profil!

VEM ÄR DU?

Som person är du ödmjuk och serviceinriktad med ett pedagogisk förhållningssätt. Då arbetsuppgifterna är varierande ser vi att du är trygg i din tekniska kompetens, då du behöver kunna hantera alla kommande IT-frågor på egen hand. Därför ser vi att du har några års erfarenhet av liknande uppgifter och gillar att lösa problem självständigt. Meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom IT och intresse för ekonomisystem då många av våra kunder arbetar inom den branschen. Du bör även ha ett stort teknisk intresse och ser det som en självklarhet att hålla sig uppdaterad gällande nya system och produkter.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Kandidatansvarig Göteborg
Telefon 031-7612229
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/