Supportmedarbetare fastighetsbolag i Göteborg

Supportmedarbetare fastighetsbolag i Göteborg

Vill du jobba på ett av Sveriges största fastighetsbolag i Göteborg? De söker sin nästa IT-support medarbetare, är det du? Sök!

Det här är ett jobb för dig som är serviceorienterad och har ett intresse för det digitala liv vi lever i idag. Du kommer få möjlighet att utvecklas i ett stort fastighetsbolag med placering i centrala Göteborg. I början kommer du att vara anställd som konsult hos oss på TNG, efter en kort prövotid kommer du kunna bli anställd hos vår kund.

Du ingår i ett mindre team och kommer få en gedigen introduktion på plats. I denna roll finns alla möjligheter att växa in i din nya position och utvecklingsmöjligheterna är goda. Det viktigaste är att du sätter service i första rummet och är van att arbeta med dator och telefon.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I din roll som first-line support kommer tillhöra IT-avdelningen och ett team som består av fem medarbetare. Det är ett långsiktigt behov och planen är att det ska övergå i en anställning efter en prövotid. Startdatum för denna tjänst är första augusti, eventuellt tidigare.

Vår kund är en uppskattad och stabil arbetsgivare och även ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag. Tack vare bolagets gedigna hållbarhetsarbete har de även rankats som en av världens mest hållbara fastighetsbolag.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Supporta interna ärenden och samtal
  • Hantera inkommande it ärenden
  • IT-administrativa uppgifter (behörigheter, checklistor, rutinbeskrivningar)
  • Skapa och underhålla informationspaket: lathundar/FAQ
  • Kunna hantera incidenter
Värt att veta

Du kommer ingå i ett härligt team om fem personer som hanterar interna supportärenden. Tillsammans tar ni ansvar för att det ska fungera och dina arbetstider är ordinarie kontorstider. Du får bra förmåner och vi följer självklart kollektivavtalet.

Till en början kommer du vara anställd via TNG IT Digital, om det känns bra efter en prövotid kommer vår kund bli din arbetsgivare.

Våra förväntningar

Personen som vi söker har ett genuint serviceinriktat mindset och ett intresse för IT. Du har en gymnasial utbildning helst inom IT men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att prata i telefon och sätter mottagaren i första hand. Du är en person som gillar att hitta lösningar på de problem som dyker upp och förstår värdet av att leverera med en förstklassig servicekänsla.

Ni kommer vara fyra personer som samarbetar och stöttar varandra i de problem som kommer upp och du som person bör vara lyhörd och lösningsorienterad. Att kommunicera obehindrat på svenska är ett krav och goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att fungera i rollen.

Intresserad?

Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

I steg 2 och tre kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Filippa Isaksson
Telefon 0707386709
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital