Serviceinriktad administratör med kundfokus!

Serviceinriktad administratör med kundfokus!

Söker du efter nya utmaningar inom administration? TNG söker efter ambitiösa administratörer till våra kunder i Göteborg.

Just nu ser vi på TNG ett ökat behov av administratörer som snabbt kan komma in och avlasta våra kundföretag med varierande uppgifter.

Som administratör har du en viktig roll hos våra kunder. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men exempelvis kan du komma att få hantera kontorsservice, arkivering, posthantering och telefon. I rollen ingår ofta också att bemöta kunder och medarbetare över telefon och mail samt att sköta bokningar och beställningar på avdelningen.

Då behovet av avlastning hos våra kunder ofta är brådskande, söker vi i första hand dig som är tillgänglig för omgående start och som söker arbete på heltid. Uppdragens längd kan komma att variera.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta med administrativa uppgifter på spännande företag. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss samt att du kommer ha en engagerade konsultchef hela tiden.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivningen kan variera beroende på uppdrag men kan exempelvis innefatta:
  • Receptionist
  • Arkivering & dokumentering
  • Registrering av kontrakt
  • Boka transporter
  • Avtal
  • Andra administrativa uppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hur uppdragen är utformade varierar och beror helt på våra kunders behov. I många fall tillsätts våra uppdrag snabbt och ingår i vår bemanningsverksamhet. Det innebär att du blir anställd av TNG och arbetar ute hos någon av våra spännande kunder. I vissa fall leder uppdraget till rekrytering och du blir då anställd hos vår uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av varierande kontorsuppgifter. Du är van användare av Office-paketet. Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Har du vana av affärssystem, exempelvis SAP, är det ett stort plus. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och att ge service till kunder och leverantörer såväl som kollegor internt. Vi söker dig som är strukturerad och har lätt för att arbeta tillsammans med andra.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Kandidatansvarig Göteborg
Telefon 031-7612229
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/