Rekryterare till internationellt bolag i Göteborg

Rekryterare till internationellt bolag i Göteborg

Är du vår nästa Talent Acquisition Partner och vill utvecklas i ett stort bolag inom Life Sciene-området? Sök nu!

Nu söker vi en rekryterare/Talent Acquisition Partner till ett spännande uppdrag med start omgående! Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och motiveras av att jobba med områden som Employer Branding, introduktion- och rekryteringsprocessen, kandidatattraktion med mera är detta ett uppdrag för dig.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund är verksam inom området Life Science och du kommer arbeta med att attrahera kandidater inom deras Early Talent Program samt coachning av deras rekryteringschefer i alla delar av deras rekryteringsprocess. Det finns stora möjligheter att utvecklas och få bidra med din erfarenhet!

Uppdraget startar omgående och förväntas pågå minst till årsskiftet med chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med hela rekryteringsprocessen, förbättring och implementering av onboarding-program och hitta nya sätt att via sociala medier utveckla arbetet kring att attrahera nya kandidater.

Du kommer att vara verksam inom följande interna program:
  • Postdoc-program
  • Post-Bachelor/Graduate Program
  • Internship
Värt att veta

Kontoret är beläget i Mölndal och du kommer att arbeta tillsammans med olika interna avdelningar för att utveckla kandidatupplevelsen samt använda data för att effektivisera och förbättra processer med hjälp av systemet Workday.

Våra förväntningar

Vi tror att du är en person som har tidigare erfarenhet av att arbeta med rekrytering och har en eftergymnasial utbildning inom ett vetenskaps- eller personalrelaterat område. Det anses även som en meriterande erfarenhet om du kommer ifrån ett internationellt företag eller arbetat inom området Life Science men det är inget krav.

Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska, och har god förmåga att snabbt sätta dig in i nya system och program.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Filippa Isaksson
Telefon 0707386709
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/