Redovisningsekonomer till Göteborg

Redovisningsekonomer till Göteborg

Vill du jobba med redovisning och har ett öga för siffror? I Göteborg söker vi dig som vill jobba som redovisningsekonom.

Är du redovisningsekonom som söker nya utmaningar? Hos våra kunder i Göteborg som verkar i en mängd olika och intressanta branscher ser vi nu en ökad efterfrågan efter noggranna redovisningsekonomer. Vill du ha en viktig roll inom organisationen där du får bidra med struktur och ordning? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett utmanande och självständigt arbete på en ny arbetsplats och en möjlighet att få göra skillnad i redovisningsarbete under kritiska perioder. Hos våra kunder blir du en uppskattad resurs och får ägna dig åt kvalificerat arbete som inom ekonomi och redovisning.

Våra kunder finns inom en mängd olika branscher, där du snabbt får ta del av lokala skillnader och samtidigt bistå med kompetens utifrån. Du får en möjlighet att förvärva nya erfarenheter och kunskaper.

Dina framtida arbetsuppgifter

Varje kunds behov ser annorlunda ut. Arbetsuppgifterna innefattar vanligtvis:
  • Hantering av kund- och leverantörs reskontra.
  • Registrering och hantering av in- och utbetalningar.
  • Löpande bokföring
  • Bankärenden och verifikationer
  • Momsredovisning
  • Delaktig i månadsbokslut
  • Likviditetsrapportering
  • Årsbokslut
  • Årsredovisning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi arbetar både med direkt rekrytering till kund och med konsulter. De flesta uppdrag ska tillsättas relativt omgående och ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund.

Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner. Uppdragens längd kan variera, från någon månad till längre perioder, där även vissa uppdrag kan leda till överrekrytering och därmed en fortsatt anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Som redovisningsekonom söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med inriktning på redovisning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av redovisningsarbete vilket vi tror innebär att du känner dig trygg i rollen och dess arbetsuppgifter samt har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och rutiner.

Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel, samt hanterar övriga Office-paketet med van hand. Det är viktigt att du har förmåga att se helheten i redovisningen. Som person är du noggrann, strukturerad och effektiv, samt har lätt för att samarbeta.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Joacim Karlsson
Telefon 076-2137255
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 5 dec (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.