Project Controller för framtida uppdrag i Göteborg

Project Controller för framtida uppdrag i Göteborg

Har du en analytisk förmåga och en tydlig struktur? I Göteborg söker vi nu dig för framtida uppdrag som Project controller.

Vill du arbeta i roll nära verksamhetens projekt där ditt arbete direkt bidrar till optimering och lönsamhet? I Göteborg ser vi nu en ökad efterfrågan hos våra kunders verksamheter efter analytiska project controllers som söker en drivande roll med delaktighet i en mängd olika projekt.
Är du tillgänglig för omgående start? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder en roll som spindeln i nätet i olika projekt där du får användning för din förmåga att tänka strategiskt, din noggrannhet och din analytiska förmåga. Din roll fyller en viktigt funktion för genomförandet och genomdrivandet av projekt och du får en roll med många kontaktytor.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Du agerar som stöd till projektledarna i kostnadskontroll och andra ekonomiska aspekter av projektet (inkl garantiprocessen).
  • Stötta projektledarna i att utveckla och överblicka projektbudgetar samt prognoser.
  • Samarbete med organisationens business controller
  • Ansvaret för att säkerställa rätt fakturering och betalning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Framtida uppdrag som project controller är initialt bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult. Under tiden omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. I många fall har du efter en tid som konsult möjlighet att bli direktanställd av företaget du arbetar hos.

VEM ÄR DU?

För att var lyckas som controller ser vi att du innehar en kandidatexamen inom ekonomi, finans eller motsvarande. Vidare ser vi gärna du har några års arbetslivserfarenhet av project controlling. Många av våra kunder verkar i en global kontext så du behöver behärska svenska och engelska på en professionell nivå, i både tal och skrift.

Som person är du analytisk med god förmåga att hantera flera olika projekt samtidigt. Du trivs att arbeta med andra och driver dina uppgifter framåt med beslutsamhet och noggrannhet.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Joacim Karlsson
Telefon 076-2137255
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 5 dec (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.