Processingenjör för uppdrag i Göteborg!

Processingenjör för uppdrag i Göteborg!

Är du ingenjör och söker nytt jobb? Vill du jobba för en hållbar framtid genom smarta tekniska lösningar inom processindustrin?

TNG Tech söker just nu dig som är processingenjör och vill jobba ute hos våra kunder! Vi har ett brett utbud av spännande uppdrag inom processindustrin i discipliner så som el, konstruktion och design. Vi söker dig som har en bakgrund inom kemi eller för dig som kan el och elektronik då våra kunder jobbar inom olika branscher, bland annat inom energi, miljöteknik, anläggning, olja, gas med mera.

Detta är en annons för våra kommande uppdrag i Göteborg och närliggande kommuner. Vi vill gärna komma i kontakt med både dig som har gedigen erfarenhet inom området men också dig som nyligen startat din karriär! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på TNG Tech har ett brett kontaktnät inom processindustrin, bland annat inom olja, gas, papper och massa. Vi erbjuder dig utvecklande uppdrag i Göteborgsregionen, där där just din kompetens eftersträvas!

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och tjänst men kan exempelvis innefatta:
  • Driva projekt och samordna med andra teknikdiscipliner.
  • Bidra och utveckla processer inom konstruktion, design och tillverkning.
  • Säkerställa kvalité och standardkrav.
  • Medverka ute på site i bland annat testaktiviteter, driftsättningar och systemlösningar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsult via TNG Tech arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs att arbeta i en snabbrörlig och föränderlig miljö. Vi ser även att du har en relevant utbildning med högskole- eller civilingenjörsexamen. Vidare är du analytisk, ser lösningar istället för problem och har en stark handlingskraft. Vi är särskilt intresserad av dig som har erfarenhet från processindustrin inom olja och gas.

Vi är nyfikna på vad just din styrka är som processingenjör! Berätta för oss vad just din kompetens är och vilken typ av bransch eller område du är intresserad av!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Kandidatansvarig Göteborg
Telefon 031-7612229
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech