Logistiker till framtida uppdrag i Göteborg!

Logistiker till framtida uppdrag i Göteborg!

Har du ett intresse för logistik och supply chain? Vi söker nu logistiker inför kommande uppdrag i Göteborg!

Brinner du för att bidra till att flöden effektiviseras och organisationer optimeras? Vi har identifierat ett framtida behov inom supply chain och logistik hos våra kunder. Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Vi ser gärna att du i ansökan specificerar vilka dina styrkor är samt vilket område inom logistik och supply chain som intresserar dig! Välkommen att söka fördomsfritt idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Genom att välja TNG Tech ges du en möjlighet att snabbt utveckla din kunskaper inom logistik och supply chain samt en möjlighet att knyta nya kontakter. Vi kan erbjuda spännande uppdrag inom bland annat tillverknings- och processindustrin samt hos transport- och tjänsteföretag. Din framtida roll innebär en nära kontakt med leverantörer, transportörer, kunder och kollegor. Du kommer vara en viktig del i företagets framtida framgångar!

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter varierar beroende på företag och konsultuppdrag, men kan innehålla:
  • Flödessimulering
  • Försäljningsprognoser och kapacitetsutnyttjande
  • Optimera produktionsplanering
  • Lageroptimering
  • Inköp och upphandling
  • Driva förbättringsprojekt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som logistiker innehåller din arbetsdag både strategiska och operativa arbetsuppgifter, ofta i kombination under samma arbetsdag.

Vi jobbar både med direktrekrytering till kund och med konsulter. Som konsult blir du anställd av TNG och arbetar hos någon av våra kunder. Under tiden omfattas du självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. I många fall har du efter en tid som konsult möjlighet att bli direktanställd av företaget du arbetar hos.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen med inriktning mot logistik och tidigare erfarenhet av supply chain. Eftersom våra kunder jobbar på en internationell marknad är det viktigt att du behärskar engelska och svenska, i både skrift och tal. För att trivas ser vi att du är lösningsorienterad och har förmågan att se helhetsbilden utan att tappa vikten av detaljerna. Vi ser också att du har lätt att samarbeta med andra och en god kommunikativ förmåga då jobbet innebär dagliga kontakter med andra människor.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Kandidatansvarig Göteborg
Telefon 031-7612229
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech