Löneadministratör till logistikföretag i Göteborg

Löneadministratör till logistikföretag i Göteborg

Har du ett sinne för struktur och vill jobba självständigt med löner? Till vår kund i Göteborg söker vi en löneadministratör.

Vill du ta nästa steg inom löneadministration? Vår kund inom logistikbranschen söker nu en löneadministratör till deras arbete med att förbättra och optimera deras löneprocesser. För dig som tidigare har arbetat med löner och vill nu ta ett större ansvar inom löneadministration så är detta en möjlighet för dig. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund får du en viktig roll då du kommer ansvara för lönearbetet och samtidigt arbeta med att kvalitetssäkra och optimera arbetet med löner inom organisationen. Vi kan erbjuda dig en roll där du får stort inflytande och du får aktivt delta i förbättringsarbetet gällande lönekörning. Du kommer inneha en social roll med många kontaktytor då du jobbar nära verksamhetens chefer och dess HR-avdelning.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Du har ett löpande ansvar för löneprocessen.
  • Besvara frågor om lön från medarbetare och chefer.
  • Lösa lönerelaterade problem med hjälp av gällande regelverk och kollektivavtal.
  • Driva förbättrings- och kvalitetssäkrande arbetet kring löner.
  • Sammanställa och strukturera upp masterdata
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kunds kontor ligger inom pendlingsavstånd i Göteborg och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Detta är ett interimsuppdrag hos vår kund och du kommer i samband med tillträde få en överlämning och stöd av nuvarande löneadministratör. Uppdraget sträcker sig fram till januari och tjänstens omfattning är på 75-100%. Du ingår i företagets Finance team och du rapporterar upp till redovisningschefen.

Du blir anställd som konsult hos oss på TNG och du arbetar ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du omfattas självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Till denna tjänst söker vi dig som tidigare självständigt har arbetat med löneadministration då du på egen hand kommer ansvara för lönearbetet. Då tjänsten innebär att man hanterar en stor mängd känslig information ser vi att du har en hög integritet och arbetar strukturerat med dokumentation samt administration. Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet från lönearbete med både kollektivanställda och tjänstemän.

Eftersom tillsättning och urval sker löpande så vi ser gärna att du kan starta omgående.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Joacim Karlsson
Telefon 076-2137255
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 24 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.