Interimskonsulter till TNG Tech i Göteborg

Interimskonsulter till TNG Tech i Göteborg

Här är en möjlighet för dig som är nyfiken på rollen som interimskonsult inom Supply Chain, Logistik eller Inköp!

Har du tidigare erfarenhet som logistikchef, inköp- eller produktionschef, projektinköpare eller projektledare inom ett producerande företag eller en snabbrörlig verksamhet? Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan på interimslösningar för både längre och kortare uppdrag och söker nu ytterligare konsulter till vår interimsaffär i Göteborg. En roll som interimskonsult är utvecklande och hos TNG Tech har du möjlighet att prova på nya branscher och utvecklas inom din profession.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en fri roll som interimskonsult med mycket eget ansvar och varierande utmaningar i många typer av branscher. Du styr själv över dina uppdrag och bestämmer över din egen tid. I rollen som interimskonsult ingår en del tempoväxlingar, under vissa perioder är det mer intensivt och under andra betydligt lugnare och som interimskonsult / underkonsult väljer du själv hur mycket du vill jobba.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som interimskonsult då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar och du kan alltid avstå från uppdrag som inte ligger i linje med vad du önskar göra. Vem vet, kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall? Vi på TNG Tech har ett stort nätverk med kunder i ett flertal olika branscher i alltifrån gruvnäringen, process- och verkstadsindustrin till Life science.

Genom att vara en del av TNG Techs konsultnätverk ges du möjlighet att utveckla och använda dina kunskaper i nya branscher och sammanhang, träffa andra konsulter inom ditt område på våra återkommande nätverksträffar samt personlig kontakt med rekryterare som arbetar med relevanta företag och roller inom just ditt specialistområde.

Dina framtida arbetsuppgifter

Våra interimskonsulter arbetar främst inom våra tre huvudområden, Supply chain, Production och Engineering i roller som exempelvis:
  • Specialister och chefer inom logistik- och inköpsområdet
  • Ingenjörer inom produktionsledning, produktionsutveckling
  • Projektledare med kompetens inom utveckling och teknisk försäljning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som interimskonsult får du en brant inlärningskurva och du tillskansar dig snabbt mycket erfarenhet och en bred kompetens inom olika intressanta områden och branscher. Utöver din breddade erfarenhet och personliga utveckling kommer ditt kontaktnät att växa fort och det i sig skapar fortsatt nya karriärmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker har en relevant examen och flera års arbetslivserfarenhet inom ditt område, exempelvis Supply Chain, Inköp eller Logistik. Din arbetslivserfarenhet har givit dig en trygghet inom ditt kompetensområde och du vill fortsatt ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i.

Eftersom du i rollen som interimskonsult behöver kunna kommunicera och presentera information på olika nivåer ser vi att du som person är kommunikativ, relationsskapande samt har ett gediget intresse för att skapa långsiktiga och värdefulla relationer. Eftersom du får möjlighet att testa flera olika branscher och företag behöver du vara utvecklings- och resultatorienterad samt trivas med ett högt tempo. För att kunna arbeta brett behöver du tala och skriva svenska och engelska flytande.

Känner du igen dig i denna beskrivning? Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Kandidatansvarig Göteborg
Telefon 031-7612229
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech