Interim HR-Chef till koncern i Göteborg

Interim HR-Chef till koncern i Göteborg

Vi söker en erfaren HR-Chef som vill leda en stor koncern och säkerställa utveckling av ledarskap och processer. Är det du?

Letar du efter ett spännande interimsuppdrag där du som interim HR-Chef får arbeta affärsnära med såväl operativa som strategiska frågor? I rollen som HR-Chef arbetar du inom koncernens Affärsstöd HR och du medverkar tillsammans med dina kollegor på HR-avdelningen i att leda koncernen som helhet och att säkerställa utveckling av medarbetarskap, ledarskap, kultur och processer i koncernen.

Har du ett intresse för koncernövergripande mål, utforma processer, verktyg och ramverk inom HR samt en vilja att etablera och utveckla förtroendefulla relationer bör du söka jobbet redan idag - uppdraget ska tillträda i slutet av sommaren!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder ett kvalificerat uppdrag som HR-Chef där du får bidra med din kunskap inom brett HR arbete. Vår kund, en stor koncern, med en öppen och flexibel arbetsplats som är angelägna om att medarbetarna ska ha en god livskvalitet såväl i arbetslivet som i privatlivet. Du kommer att få vara med och påverka arbetssättet samt sätta din prägel på koncernens HR-arbete.

Som konsult via TNG omfattas du självklart av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester, men det går också bra att arbeta som underkonsult under hela uppdragstiden.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Leda, utveckla och följa upp HR-arbete i koncernen
  • Driva processen kring utvecklingssamtal, uppföljningssamtal och lönesamtal
  • Förhandla med fackliga organisationer och sluta kollektivavtal
  • Utforma processer, verktyg och ramverk som stöd för koncernens chefer inom HR-området
  • Följa upp HR-avdelningens utfall och resultat, analysera och vidta relevanta åtgärder
  • Medverka i planering, ledning och uppföljning av koncernen i sin helhet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Ditt uppdrag blir att ansvara för personal, resultat, verksamhet och kommunikation för HR avdelningen. Uppdragsgivaren är en koncern på ca: 1 400 anställda. Du kommer arbeta på koncernens kontor i centrala Göteborg. Uppdraget är ett interimsuppdrag med beräknad start den 30 juli 2018 och sträcker sig ett år.

VEM ÄR DU?

Du tycker om att arbeta nära verksamheten och trivs med kombinationen av strategiskt och operativt arbete. Din svenska och engelska är god, både skriftligt och verbalt. Du inger förtroende på alla nivåer inom organisationen och har lätt för att få med dig dina kollegor och medarbetare, genom en öppen och tydlig kommunikation.

För att lyckas i rollen har du flerårig förhandlingsvana, goda kunskaper och bred yrkeserfarenhet i arbetsrättsliga frågor och är insatt i rådande lagstiftning gällande kollektivavtal, lönebildning och föreskrifter. Vi efterfrågar också dokumenterad erfarenhet av förändringsledning. Du har högskoleutbildning inom HR och minst fem års erfarenhet som HR-chef på strategisk och operativ nivå i organisationer av liknande storlek, komplexitet och svårighetsgrad.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 031-761 22 21
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 27 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.