HR-generalist till uppdrag i centrala Göteborg

HR-generalist till uppdrag i centrala Göteborg

Vill du utveckla dina kunskaper inom HR? Nu söker vi en HR generalist till vår kund i centrala Göteborg.

Nu har vi ett långt uppdrag till dig som vill bygga på dina tidigare erfarenheter som HR-generalist. Vi letar efter dig som tidigare har jobbat inom projekt kring onboarding- och rekryteringsprocessen samt har god vana från att läsa avtal såsom kollektivavtal. Som HR-generalist hanterar du bland annat frågor som rör arbetsrätt, coaching av chefer, hantering av personalärenden inom arbetsmiljö och rehabilitering samt rekrytering. Detta är ett längre uppdrag med start i augusti samt goda chanser till förlängning.

Låter detta som något för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.
Dina arbetsuppgifter

I din roll som HR-generalist får du jobba brett inom HR. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
  • Vara ett stöd till chefer i HR-frågor.
  • Hantera personalärenden inom arbetsmiljö och rehabilitering
  • Planera, utveckla och implementera utbildningsinsatser i organisationen.
  • Delta i kortare nedslag i form av förhandlingar
  • Stötta chefer i det dagliga arbetet
  • Rollbeskrivningar och utveckling av onboardingprocessen
  • Personalärenden och administration
Värt att veta

Du kommer erbjudas en viktig roll inom HR på ett dynamiskt svenskt företag som präglas av nytänkande och socialt ansvarstagande. Vidare blir du en del av ett glatt team i en öppen och prestigelös arbetsmiljö där man jobbar mot gemensamma mål. Vår kund sitter i trevliga lokaler på Östra Hamngatan, mitt i centrala Göteborg.

Detta är ett konsult uppdrag hos vår kund fram till juni 2023 med goda chanser till förlängning. Urval sker löpande och start under augusti månad.

Våra förväntningar

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet inom HR-området. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära och tar ansvar för att uppnå resultat.

Som person agerar du på eget initiativ och har en vana från att driva projekt framåt. Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt, och du uppmuntrar och stödjer andra när det uppstår problem. Vidare är du kommunikativ och samarbetar effektivt med andra.

Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Filippa Isaksson
Telefon 0707386709
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/