HR-assistent till energiföretag i Göteborg

HR-assistent till energiföretag i Göteborg

Är du intresserad av att jobba med HR och rekrytering? Till kund i Göteborg söker vi nu en HR-assistent.

Vi söker dig som vill vara del av en härlig HR avdelning där du får arbeta med hela rekryteringsprocessen. I samband med rekryteringsarbetet kommer du besitta en stöttande roll där du stöttar HR-administratör och HR-chef i HR-arbetet. Detta är en bred roll där du har möjlighet att förvärva nya kunskaper och erfarenheter inom både HR och rekrytering. Låter detta som ett intressant jobb för dig? Ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på en HR-avdelning på ett internationellt energiföretag. I denna tjänst får du en stor möjlighet att utvecklas inom HR. Du kommer inneha en bred roll inom HR samt själv ansvara över dina egna rekryteringsprocesser. I rollen som HR-assistent får du även stor möjlighet att påverka och vara med att förändra det nuvarande arbete med HR i företaget.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Fastställa kravspecifikationer för tjänster inom företaget.
  • Författa jobbannonser och publicera i arbetsmarknadskanaler.
  • Genomföra urval och hålla i intervjuer.
  • Stötta HR i avtalsfrågor inom personalområdet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För dig som är nyfiken och vill lära sig mer finns det all möjlighet att på sikt ta åt sig mer arbetsuppgifter inom HR. Vår kund är ett internationellt energiföretag och du blir en del av en HR-avdelningen på tre personer. Detta är konsultuppdrag som kommer att pågå i 6 månader med möjlighet till förlängning och anställning hos vår kund. Som konsult arbetar du ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Vår kunds kontor ligger nära en busshållplats och är en 20 minuters resväg från Brunnsparken i Göteborg med kollektivtrafiken. För dig som åker bil finns det gott om parkeringsplatser i anslutningen till kontoret.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med högskoleexamen, gärna inom personal eller motsvarande. Vi ser gärna att du har en god förmåga att arbeta flexibelt och effektivt då du i rollen ofta arbetar mot deadlines i rekryteringsarbetet. Du har du en god förmåga att kommunicera och uttrycka dig tydligt, såväl skriftligt som muntligt då du både skriver annonser och genomför intervjuer.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Joacim Karlsson
Telefon 076-2137255
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 24 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.