HR Business Partner till Göteborg

HR Business Partner till Göteborg

Vill du jobba med affärsstöd nära verksamheters chefer? Vi söker efter dig som är HR Business Partner i Göteborg.

Är du verksam inom HR och letar efter en ny utmaning i en ny organisation? Vi ser en ökad efterfrågan efter HR Business Partners från våra kunder i Göteborg och vill nu komma i kontakt med dig för kommande tjänster som just HR Business Partner. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För dig som söker nytt inom HR så har du här en möjlighet att komma i kontakt med nya organisationer som behöver just din kompetens som HR Business Partner.

TNG samarbetar med flera av Sveriges attraktivaste företag, såväl lokalt verksamma som internationella, som verkar i olika branscher.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera och se olika beroende på vilken organisation tjänsten befinner sig inom.

Exempelvis kan dina framtida arbetsuppgifter vara:
  • Ansvara för att verksamhetens chefer följer och får stöd i arbetsrättsliga ärenden.
  • Agera ett stöd till chefer i rehabiliteringsprocesser och i fackliga förhandlingar.
  • Bistå chefer i arbetet gällande löneöversyn.
  • Följa upp KPI på operativ och strategisk nivå.
  • Säkerställa och optimera organisationens arbetsmetoder, rutiner och processer inom HR.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Observera att denna annons ligger ute för uppdrag och tjänster som är på ingång till oss och mer information kommer ges när dessa blir aktuella.

För konsultuppdrag där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund, omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Då du självständigt kommer stötta och driva HR-frågor ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som HR-generalist, HR Business Partner, HR chef eller motsvarande. Vi ser gärna att du genomfört en högskoleutbildning inom personal och HR eller motsvarande.

Du är trygg i dina HR-kunskaper, har god kännedom om gällande lagar och avtal samt erfarenhet av fackliga förhandlingar. Då våra kunder verkar både nationellt som internationellt bör du behärska svenska och engelska, både i tal och i skrift.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Joacim Karlsson
Telefon 076-2137255
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 28 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.