HR Business Partner för interimsuppdrag i Göteborg

HR Business Partner för interimsuppdrag i Göteborg

Letar du efter utmaningar inom HR där du får utvecklas och bidra med kunskap? Nu söker vi på TNG HR Business Partners i Göteborg.

Trivs du med att coacha och stötta chefer i deras arbete? Vill du arbeta brett inom HR och söker uppdrag där du på kort tid får bidra med din expertis samt kompetens? Då har vi möjligheten för dig! I Göteborg ser vi en ökad efterfrågan efter HR Business Partners, både för längre och kortare konsultuppdrag. Som HR Business Partner får du en viktig roll i organisationen, och framförallt för dess chefer som du stöttar i olika HR-frågor.
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Interimskonsultrollen är en fri roll med mycket eget ansvar och varierande utmaningar. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer över din tid. Hur mycket du vill jobba väljer du själv. Som underkonsult kan du alltid tacka nej till uppdrag som du inte vill ha. Att jobba som interimskonsult kan innebära en del tempoväxlingar, under vissa perioder är det mer intensivt och under andra betydligt lugnare.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som interimskonsult då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar. Kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera och se olika beroende på vilken organisation uppdraget befinner sig inom. Exempelvis kan dina framtida arbetsuppgifter vara:
  • Ansvara för att verksamhetens chefer följer och får stöd i arbetsrättsliga ärenden.
  • Agera ett stöd till chefer i rehabiliteringsprocesser och i fackliga förhandlingar.
  • Bistå chefer i arbetet gällande löneöversyn.
  • Följa upp KPI på operativ och strategisk nivå.
  • Säkerställa och optimera organisationens arbetsmetoder, rutiner och processer inom HR.
  • Driva igenom förändringsprojekt inom organisationen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsult är din inlärningskurva hög, du får snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du bygger på din erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort och det skapar nya karriärmöjligheter.

När du jobbar som konsult på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR eller inom relevant område, alternativt skaffat dig motsvarande genom arbetserfarenhet. Då du kommer arbeta i organisationer under förändring eller under en kortare tid är det viktigt att du är flexibel och lätt anpassar dig till nya förutsättningar samt trivs med att själv strukturera upp ditt arbete.

Vidare ser vi att du är trygg i dina HR-kunskaper, har god kännedom om gällande lagar och avtal samt erfarenhet av fackliga förhandlingar. Det är meriterande om tidigare har arbetat med att driva igenom förändringsprojekt. Våra kunder verkar både nationellt och internationellt och vi ser att du behärskar svenska och engelska, både i tal samt i skrift.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Joacim Karlsson
Telefon 031-761 22 29
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/