Fältservicetekniker till ett företag i Göteborg

Fältservicetekniker till ett företag i Göteborg

Har du kunskap inom mjukvara och hårdvara? Just nu söker TNG en fältservicetekniker till en kund i Göteborg! Ansök redan idag!

Som Fältservicetekniker kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att felsöka, installera och leverera datorer. Vi ser gärna att du har ett teknisk intresse och har en serviceförmåga utav rang. Tjänsten inkluderar både mjuk- och hårdvarurelaterade problem. Låter det intressant? ? Tveka inte på att ansöka redan idag!

Det kommer vara ett löpande urval och uppdraget sträcker sig till slutet av juni 2023!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
 • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
 • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
 • Knipa en plats i vårt nätverk med TNG Tech -konsulter inom Logistik. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.
Dina arbetsuppgifter

Rollens huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Installation och felsökning av mjukvara
 • Installation och felsökning av hårdvara
 • Felsöka, konfigurera och reparera nätverk och nätverkskomponenter
 • Butiksinstallationer
 • Bankomat
Värt att veta

I rollen som Fältservicetekniker kommer du att arbeta ute på fältet hos våra kunder.Du utgår från vårat kontor i Mölndal och arbetar i hela västra Götalands regionen. Arbetsuppgifterna är varierande, och är olika från kund till kund, men kan innebära installation /felsökning/reparation av kassasystem, scannrar, pc-datorer, bankomater. Vi har kunder inom finans, handel, kontor och vi utför service, incident jobb och installationer på alla kunder.

Våra förväntningar
 • Vara teknisk kunnig inom hårdvara och mjukvara generellt samt på supportnivå.
 • Ha ett strukturerat arbetssätt för att hålla ordning på de olika ärendena och återkoppla svar i tid.
 • Ha god serviceförmåga och en portion tålamod då du behöver kunna stötta användare med olika stora IT-kunskaper.
 • B-körkort är ett krav.
Som person är du glad, kundfokuserad, lyhörd och alltid nyfiken på att lära dig mer. Att du är kommunikativ och har ett stort intresse för teknik och människor.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Emelie Lämhed
Telefon 0737452223
Email Mejla Emelie Lämhed
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech