Extrajobb rekryteringsassistent till TNG Göteborg

Extrajobb rekryteringsassistent till TNG Göteborg

Vill du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering på innovativt företag? Välkommen till TNG i Göteborg!

Som rekryteringsassistent på TNG får du dagligen bidra till att en av våra viktiga målgrupper kandidaterna får en upplevelse i världsklass! Det är ett extrajobb för dig som vill lära dig mer om rekrytering, kandidatattraktion och sourcing och är en perfekt kombination för dig som kanske studerar personal och HR.

På TNG är vi stolta över att arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning, på riktigt. Vi har utvecklat de modernaste metoderna och verktygen som idag finns på den svenska marknaden.Vad sägs tex om världens första sociala intervjurobot eller en transparent rekryteringsprocess. Dina blivande kollegor har högt driv, stort engagemang och en vilja att leverera resultat i världsklass.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett företag med starka värderingar, erfarna ledare, ett magiskt kunderbjudande och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det modernaste inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. I vår företagskultur är innovation vardag. Du kommer få chansen att lära dig rekryteringsprocessens alla moment och självständigt arbeta med search, annonsskapande, urval, intervjuer och digital referenstagning.

Du kommer bland annat mötas av;
 • Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta smart och effektivt.
 • Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
 • Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som rekryteringsassistent på TNG kommer du arbeta med att;
 • Skapa och publicera annonser
 • Söka efter kandidater i interna och externa nätverk
 • Genomföra kompetensbaserade intervjuer via telefon och personliga intervjuer
 • Säkerställa och upprätthålla en god kandidatupplevelse
 • Genomföra digitala kompetensbaserade referenstagningar
 • Aktivt bidra till utveckling av våra interna processer
Allt eftersom du skaffar dig mer kunskap kommer din vardag att innehålla fler arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Rollen innebär också

Du kommer att ingå i en grupp rekryterare och rekryteringsassistenter vars uppgift är att hitta kandidater och lösa uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Teamet jobbar tätt ihop, delar på ansvaret och ser till att med fokus på kompetens göra våra kunder och kandidater nöjda. Detta gör vi i en fantastisk miljö på co-working kontoret i centrala Göteborg där vi sitter. Varje dag prioriteras dagens uppgifter och ditt bidrag är avgörande för att snabbt nå resultat.

Tjänsten kommer tillsättas snarast och vi ser långsiktigt på vårt samarbete. Arbetstiderna kommer vara flexibla under kontorstid och går bra att kombinera med din huvudsakliga sysselsättning. Vi ser gärna att du initialt kan arbeta 2 dagar i veckan.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom tex studier alternativt annat deltidsarbete. Du bör också ha lite kunskap och erfarenhet av rekrytering och rekryteringsprocess för att så snabbt som möjligt komma in i arbetsuppgifterna.

Som person behöver du vara;
 • Strukturerad, för att kunna prioritera bland många arbetsuppgifter hela tiden.
 • Kommunikativ, för att kunna förmedla information så att mottagaren uppfattar dig korrekt.
 • Problemlösare, eftersom det är det vi rekryterare gör hela dagarna. Du kommer ställas inför situationer som kräver att du agerar båda snabbt och effektivt så att din tid läggs på rätt saker.
 • Serviceorienterad, så att de kandidater, kollegor och kunder du har kontakt med känner sig väl bemötta och omhändertagna.
INTRESSERAD?

Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Anna Rydbacken
Telefon 031-7612225
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/