Erfaren ekonom inom Accounting till Göteborg!

Erfaren ekonom inom Accounting till Göteborg!

Har du gedigen erfarenhet inom Accounting och motiveras av ansvar? Nu söker vi en driven ekonom för uppdrag i Göteborg!

Vill du jobba med ekonomi i ett multinationellt företag där du får möjlighet att snabbt göra ett stort avtryck? Kanske har du tidigare erfarenhet från Treasury? Då är det dig vi söker till vår kund i Göteborg!

Här får du leda och utveckla kontakten med lokala revisionsföretag i Europa och internationellt. I din roll säkerställer du att koncernens skatter, lagar och momsregler är i sin ordning genom professionell redovisning och kontinuerlig förbättring av processer.

Detta är ett konsultuppdrag på ca 2 månader och vi söker dig som kan börja omgående. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag inom Accounting där du får möjlighet att bidra med din kompetens inom moms, skatt och juridiska frågor. Här får du en möjlighet att lära känna en ny organisation och få en viktig roll i deras redovisningsarbete. Vidare erbjuder vi dig ett jobb i ett globalt ledande företag inom Tech-branschen, där du har chansen att förvärva nya kunskaper och erfarenheter!

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Redovisa och rapportera för moderbolagen.
  • Ansvara över moms samt skatterelaterade frågor inom koncernen.
  • Förbereda årsredovisning och andra juridiska rapporter i enlighet med IFRS för moderbolagen.
  • Ansvara över kommunikation med lokala dotterbolag och revisionsföretag angående juridiska frågor.
  • Ansvara över alla frågor gällande rapportering, insamlad data och lagar för moderbolagen.
  • Inspirera och lära organisationen gällande moms och skattemässiga frågor.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på vår kunds huvudkontor i Mölndal, där du tillhöra den svenska finansavdelningen, bestående av ett team som arbetar tätt ihop. Aaro är det koncernredovisningssystem som används och SAP är det huvudsakliga ERP-systemet inom koncernen.

Eftersom detta är ett konsultuppdrag vill vi att du ska känna dig trygg som konsult! Därför därför är det bra för dig att veta att vi på TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Vi är även intresserad av att träffa dig som driver eget och vill ha uppdrag som underkonsult.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi att du har:
  • Gedigen erfarenhet inom redovisning, framförallt inom moms, företagsskatt och juridiska frågor inom finans.
  • En universitetsexamen inom ekonomi, redovisning eller liknande område.
  • Mycket goda kunskaper i Engelska, både i tal och skrift, då detta är koncernspråket.
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta på ett svenskt multinationellt företag och/eller tidigare har arbetat på ett revisionsföretag.
Vi söker dig som är engagerad och passionerad inom ditt arbetsfält och ser saker ur ett helhetsperspektiv! Eftersom att organisationens finansavdelningen genomgår en omorganisation ser vi att du snabbt sätter dig in i nya arbetsuppgifter på ett flexibelt och prestigelöst sätt. Vidare arbetar du bra självständigt såväl som i team.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Kandidatansvarig Göteborg
Telefon 031-7612229
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/