Ekonomiassistenter för framtida uppdrag i Göteborg

Ekonomiassistenter för framtida uppdrag i Göteborg

Söker du lediga jobb inom ekonomi och vill jobba som ekonomiassistent eller ekonomiadministratör i Göteborg? Läs mer och sök idag!

Gillar du att arbeta självständigt med ekonomi och trivs med att lösa problem på egen hand? Då kan vi ha tjänsten för dig! Vi på TNG ser nu ett ökat behov av ekonomiassistenter till våra kunder i Göteborg. Behovet hos våra kunder ser ofta olika ut mellan olika uppdrag, och vi vill därför gärna komma i kontakt med både dig som är nyexaminerad ekonom, samt med dig som har många års erfarenhet inom av praktiskt arbete som ekonomiassistent eller administratör inom ekonomi.

Välkommen med din intresseanmälan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent eller ekonomiadministratör blir du en betydelsefull tillgång på ekonomiavdelningen. Rollen kan innebära att du ansvarar över ett specifikt område inom ekonomi, ex. leverantörsreskontra, eller att du arbetar brett med varierande uppgifter inom ekonomi. Allt beror på företag och tjänstens utformning.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag och tjänst men innehåller oftast:
  • Inbetalningar och/eller utbetalningar
  • Fakturahantering
  • Löpande bokföring
  • Leverantörsreskontra och leverantörsfakturor
  • Påminnelsehantering
  • Leverantörsreskontra och kundreskontra
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen som ekonomiassistent kan skilja sig åt utifrån beroende på rollen hos vår kund så även andra och mer specifika arbetsuppgifter kan tillkomma och du kan i din roll ha såväl ett smalt som brett ansvar på ekonomiavdelningen. Behovet hos våra kundföretag ser olika ut och det kan både bli en direktanställning hos kund eller att du får jobba som konsult.

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

I rollen som ekonomiassistent och ekonomiadministratör söker vi dig som har erfarenhet av tidigare ekonomirelaterat arbete, alternativt har studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, och har kompetens inom åtminstone ett par av de beskrivna arbetsuppgifterna. Arbetet kräver också goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift. Vi ser även att du är van vid datorer och affärssystem.

Som person är det viktigt att du är självständig och snabbt kan komma på effektiva och smarta lösningar till problem. Du är ordningsam, noggrann och har lätt för att samarbeta med kollegor och kommunicera med andra.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Joacim Karlsson
Telefon 031-761 22 29
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 7 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/