Ekonom till Länsförsäkringar i Göteborg

Ekonom till Länsförsäkringar i Göteborg

Vill du arbeta i ett kundägt bolag med hjärtat på rätt ställe?

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän ägs av sina kunder och har kontor i hela Göteborg och Bohuslän. Här driver man ett långsiktigt hållbarhetsarbete för miljö, samhälle och ekonomin, där kunder tillika ägare bor. Som medarbetare på Länsförsäkringar kommer du därför till ett bolag som har hjärtat hos sina kunder! Du får här också möjlighet att bli en del av en varm och inkluderande kultur, där hälsa och välmående står högt på agendan.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med önskad start april-maj 2020, och sträcker sig tom augusti 2021.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att bidra med din kunskap i en varm och inkluderande miljö, inom ett bolag som satsar stort på hållbarhetsarbete och medarbetarnas välmående. Du blir en del av ett litet och sammansvetsat team som hjälper och stöttar varandra, och där ingen dag är den andra lik.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du ingår i ett team som jobbar med bolagets kapitalförvaltning. Dina arbetsuppgifter är inom kapitalförvaltning med analys av investeringsmöjligheter inom aktier, räntor och fastigheter, Solvens II rapportering samt rapportering inom kapitalförvaltningen. Du arbetar med bolagsanalys, finansiella instrument och regelverk.

Rollen innebär också

Tjänsten är förlagd till vardagar, dagtid, med viss möjlighet till flextid. Länsförsäkringar sitter i fina lokaler vid Lilla Bommen centralt i Göteborg, lättillgängligt med kollektivtrafik.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant högskoleexamen och med erfarenhet inom ekonomi och finansiella instrument. Du har kunskap om och har arbetat under Solvens II regelverket. Rollen ställer krav på en mycket god analytisk kompetens med förmåga att se ekonomiska samband, samt hög riskmedvetenhet, vilket du har. För att lyckas krävs också stor egen drivkraft och ett lösningsorienterat mind-set. Eftersom teamet jobbar nära tillsammans måste du trivas som lagspelare, och givetvis har du en hög känsla för etik och moral. Länsförsäkringars värdeord är enkla, engagerade och professionella. Känner du igen dig i det, då vill vi gärna ha din ansökan redan idag!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Sandra Eriksson
Telefon 031-761 22 27
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/