Administratör inom inkasso till Göteborg

Administratör inom inkasso till Göteborg

Vill du bidra med din erfarenhet inom bank och inkasso? I Göteborg söker vi nu flera administratörer som vill jobba med inkasso.

Till vår kund i Göteborg söker vi nu dig som har jobbat med inkasso, krediter eller inom bank för ett uppdrag som sträcker sig fram till februari. Du kommer att få jobba i ett härligt team med gott samarbete. Är du tillgänglig omgående? Sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att skapa dig en stark attraktiv punkt i ditt CV genom ett uppdrag på en av Sveriges största banker. Du kommer jobba i en arbetsgrupp som jobbar med administration inom inkasso där du får stöttning i ditt arbete och där du får träffa nya trevliga kollegor.

Denna tjänst är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Som anställd hos TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och försäkringar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina dagliga arbetsuppgifter som administratör inom enheten som hanterar kredit- och inkassoärenden kommer att handla främst om att sammanställa data från diverse IT system, data ska sedan sammanfogas i rapporter enligt givna riktlinjer och direktiv.

Då uppdraget medför viss sekretess får du självklart veta mer vid kontakt med oss på TNG.

Rollen innebär också

I din framtida roll kommer du att arbeta i sammansvetsad arbetsgrupp på ett centrala kontor i Göteborg. Arbetstiderna är kontorstider. I början av din anställningen kommer du få en introduktion till arbetsuppgifterna, rutiner och arbetsplatsen för att du på bästa sätt ska få komma in i arbetet.

Uppdraget är tänkt att starta omgående. Uppdraget är på heltid och pågår minst till sista januari 2019.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen söker vi dig som är ansvarstagande och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du noggrann och stresstålig. Vi vill gärna att du har erfarenhet inom bank, inkasso, Backoffice eller liknande uppgifter inom finans. Kunskap inom krediter och kreditgivning är meriterande. Det är viktigt att du både skriver och talar svenska då du kommer att hantera administration och dokument på svenska.

Våra kunder ställer olika krav beroende på de aktuella tjänsterna ifråga, och vi vill därför gärna komma i kontakt med både dig som är nyexaminerad inom ekonomi, juridik eller liknande, dig som har några års erfarenhet samt med dig som har flera års erfarenhet inom angränsande områden. Tjänsten kräver att du har gymnasiekompetens eller motsvarande.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Joacim Karlsson
Telefon 076-2137255
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 26 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.