Sales Support till gop i Kungsbacka

Sales Support till gop i Kungsbacka

Är du en social relationsbyggare som brinner för säljsupport? Trivs du i en tjänst där du agerar "spindeln i nätet"? Då är tjänsten som Sales Support på gop tjänsten för dig!

gop är ledande inom plasthalvfabrikat och kompletterande plastprodukter i Skandinavien. Med mer än 50 års erfarenhet, unik kompetens och ett personligt engagemang utöver det vanliga verkar de inom affärsområdena Bygg&Trädgård, Industri&Reklam samt Entreprenad&Fasad. Idag är de ca. 80 anställda och omsätter ca. 500 MSEK. Deras kunder verkar inom industrin, bygg och byggvaruhandeln i Sverige, Norge och Danmark. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka och de har lager och försäljningskontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo samt Sorö. Läs mer på www.gop.se

Arbetsbeskrivning

I din roll som Sales Support är dina huvudsakliga uppgifter att på ett professionellt och effektivt sätt hantera samt driva olika typer av kundärenden med fokus på ordermottagning och offerthantering. Rollen innebär ett nära samarbete med sälj, lager och inköp. Tjänsten riktar sig mot en person som trivs med att agera som spindeln i nätet, internt så väl som externt. Du kommer att supportera kunderna, säljarna och produktcheferna i det dagliga arbetet och ingå i deras Sales Support team, som idag består av 8 personer. Arbetet är på heltid mellan 08 och 17.

Kvalifikationer

Du brinner för service och är professionell i ditt sätt att kommunicera i telefon och på mejl. Du tycker om att göra affärer och vill ge kunderna det engagemang och mervärde som krävs för att nå framgång. Vidare är du socialt begåvad och duktig på att såväl skapa som att bibehålla relationer. Du har ett positivt och enkelt sätt samt drivs av att arbeta i team.

Vi ser även att du:
  • har arbetat i en likande befattning
  • behärskar svenska flytande i både tal och skrift
  • goda kunskaper i engelska
  • har god förståelse i de skandinaviska språken
Det ses som meriterande om du även har:
  • erfarenhet från teknisk bransch
  • erfarenhet av affärssystemet AX, eller motsvarande ERP system
Bra att veta!

Du kommer i utgångsläget bli anställd som TEMP-TEAM konsult med goda möjligheter att gå över till anställning hos gop.

Intresserad!

Är du den Sales Support gop söker? Sök tjänsten redan idag! Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Calle Odén 0708-58 23 74 på TEMP-TEAM Rekrytering & Personaluthyrning!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (15 dagar kvar)